Mun miehen pikkuveli sai ajokortin ja auton noin kuukausi sitten. Mun mies suositteli sille, että se vaihtaisi uudet renkaat, kun noissa oli kulutuspinta tosi vähissä. Lisäksi se kommentoi veljensä ajotyyliä (kun tämä  selitti jotain ajamisestaan), että kohta sä oot metässä sen auton kanssa.

Noh, eilen sitten pikkuveli nolona soittaa että auto on metässä. Ei se sinne kai lujaa ollu ajanu, kun ei ollut itelle juuri mitään käynyt, mutta auto taitaa mennä lunastukseen. Oli vähän leikitellyt hiekkatiellä... Tämä ei nyt tainnut tulla yllätyksenä muille kun kuskille itelleen. Sillä kun on vankkumaton usko omiin kykyihinsä. Hyvä kun on ajokortissa kerennyt muste niin sanotusti kuivumaan.

Hauskinta (jos tätä nyt voi hauskaksi sanoa) tässä on se, että samalla pikkuveljellä on ollut aikaisemmin ensin mopo ja sitten piikki. Mopon kanssa se oli vähän väliä kyljellään jossain. Piikillä se kaatu vissiin kerran ja yhen kerran ajo tieltä ulos lähemmäs satasen vauhdissa. Se lensi voltin ilmassa ojan pohjalle, mutta ei sille käynyt mitään. Aivan uskomaton mäihä, siinähän olis voinu käydä vaikka kuinka pahasti. Niin että siltä pohjalta se oli vaan ajan kysymys milloin se sössii autonsa kanssa. Toivottavasti se nyt edes oppii tästä jotain. "Täti heristää sormea"