Tää päivä on kyllä menny huomaamatta. Sen jälkeen kun päivitin tossa aiemmin päivällä tätä blogia, mä unohduin koneelle kattelemaan millasia hääkutsuja ihmiset on tehny. Selailin siis naimisiin.infon sivuja. Siellä oli kaikenlaisia ja tosihienoja. Niitä oli niin paljon, että aikaa meni pari tuntia. Mutta jäipä käteen muutamia ideoita ittellekin.

Väreinä tulee olemaan punainen, vaaleanvihreä ja valkonen. Korttipohja on joko valkoinen tai vaaleanvihreä. Jonkinsortin punaista tulee olemaan nauha, joka tulee kutsun ympärille. Kanteen mä haluaisin valokuvan meistä mustavalkosena. Selailin just vanhoja albumeita ja sieltä löytyikin pari kuvaa suhteen alkuajoilta, jotka vois sopia. Tekstiksi pitäis varmaan kirjottaa jotain tyyliin "Ihmeiden aika ei ole ohi". Kun me ollaan aloitettu seurustelu vuodenvaihteessa 1997-1998. Että ihan tuoreesta suhteesta ei ole kyse  Mä tykkään askartelusta tosi paljon, mutta niitä muiden kortteja katellessa tuli runsaudenpula. Niin paljon olis kaikkee ihanaa ideaa, mutta eihän niitä voi yhteen korttiin tunkea.

Eilen kävin nopeesti askartelukaupassa, mutta sielläkin iski heti tuo runsaudenpula kasvoille. Korttipohjia oli suunnilleen miljoonaa eri väristä ja oli erilaista paperia ja kaikkea. Ja nauhoja ja tarroja löytyi ja leimasimia ja ties mitä vielä. Aaargh. Onneksi ei oo vielä mikään kiire. Häät on 22.5. Eli jos vastausta pyydettäisiin noin kuukautta aiemmin, niin kutsut tarttis varmaan postittaa helmi-maaliskuun vaihteessa. Ei ehkä niinkään aikasin, koska lähes kaikki vieraat tietää jo meidän hääpäivän. Että ei pitäis tulla yllätyksenä kenellekään

Pitää yrittää rauhassa funtsia vielä. Tällä hetkellä lähtisin työstämään tällasta korttia:

- korttipohja luonnonvalkosta/valkosta kartonkia

- varsinainen kutsuteksti tulostetaan vaaleanvihreälle paperille joka liimataan sisäpuolelle

- kanteen mustavalkosena meidän valokuva sekä teksti "Kutsu" kultasena sekä punainen nauha joka ns. sulkee kortin

- lisäksi sisäpuolelle (avattaessa vasemmalle) tehdään kartongista tasku, johon tulee infopaperi eli kartta hääpaikalle yms.