Huh, viime viikko oli aika haipakkaa töissä. Pääsiäisestä johtuen.

Itse pääsiäinen meni rauhallisesti. Siivottiin vähän pihaa perjantaina. Lauantaina käytiin uimassa. Siis uimahallissa, ei avannossa. Sunnuntaina syötiin mummolla lammaspaistia ja pashaa. Ja eilen himmailtiin kotona, leikkipuistossa kävin vaan tenavan kans.

Suklaamunia on tullut syötyä naapureidenkin edestä. Ja ruoka on maistunut, varsinkin sunnuntaina. Punaviiniä on myös lipitetty päivittäin. Vähän jännittää, mitä se vaaka näyttää taas huomenaamuna... Harkitsen taas vakavasti lenkkeilyn alottamista tanssimisen lisäksi... Paino sanalla harkitsen...

Leffoja ollaan katottu tosi paljon pääsiäisen aikaan. Mm. John Rambo, Cabaret, New York New York sekä Bon Cop Bad Cop. Tuo viimenen on kanadalainen leffa, joka yllätti tosi positiivisesti. En oo ikinä nähnyt yhtään kanadalaista leffaa nimittäin. Se oli todella hauska. Nyt tajusin, että jenkkileffat on aika totisia tai sitten se huumori niissä on jotenkin tylsempää. Tai kliseisempää tai ei-niin-älykästä. Muutenkin pitäis kattoa muunmaalaisia kuin ameriikkalaisia elokuvia. Suomalaisia ihan kannatuksen takiakin. Pitää ottaa asiakseen laajentaa leffamakuaan. Kun me kuitenkin katotaan tosi paljon elokuvia kotona, niin voisihan sitä yhtä hyvin tehdä ihan ajatuksella ja itsensä sivistämiseksi :D Mun mies on vaan aika jääräpäisesti mieltynyt kauhu- ja toimintaleffoihin, joten tämä asia vaatii pientä pohjustamista.