Taas pitäis yrittää saada työvaihde päälle viikonlopun jälkeen. Ei oikeen onnistu. On niin hidas olo ja hommat ei hirveesti kiinnosta. Huomenna on kyllä taas jo paljon työorientoituneempi olo.

Viikonloppu meni rauhallisissa merkeissä. Lauantaina kirjoteltiin joulukortteja ja käytiin kävelyllä pitkästä aikaa. Mulla oli sellanen olo, etten oo saanut ulkoilmaa kunnolla varmaan muutamaan viikkoon. Kävelyn jälkeen meillä kävi kylässä kaveri, jota en oo nähnyt melkeen kahteen vuoteen, kun se asuu pidemmällä. Hassua, että joidenkin kanssa sitä juttua vaan voi jatkaa suunnilleen siitä, mihin viimeksi jäi. Ei oo sellasta oloa, että apua mitä mä ton kanssa juttelen. Illalla käytiin mummolla saunassa. Kyllä puusauna on aina puusauna!

Sunnuntaina mentiin tytön kanssa Jumboon jouluostoksille. Aikaa ei mennyt kun vaivaset 5 tuntia!!! Käytiin me siinä välissä syömässä ja jätskillä, mutta silti. Enkä ees löytänyt kaikkea, mitä olin ettimässä. Oisin halunnut käydä Sin Cityssä kattomassa duunin pikkujouluihin jotain, mutta tytön kanssa en voinu. Tarttee mennä huomenna uudestaan yksin. Ihan sairasta oli kyl se ruuhka siellä. Liikkeissä ei tarttenut hirveen kauan jonottaa, mutta käytävät oli mustanaan jengiä. Hulluja me ihmiset ollaan  Ainakin näin joulun edellä. Illalla käytiin sitten siellä kirkossa laulamassa joululauluja duunikaverien kanssa. Se tasapainotti tuota ostoshelvetissä riekkumista.

Mutta olenpa vaan ylpeä, että tänä viikonloppuna en polttanut yhtään tupakkaa! Valehtelematta varmaan joka viikonloppu kesäloman jälkeen oon polttanut ainakin pari tupakkaa viikonlopussa. Nyt päätin tietoisesti, että en polta, eikä se edes ollut vaikeeta. Perjantai-iltana ehkä vähän teki mieli, mutta lauantaina ei enää ollenkaan. Ei edes vaikka isäntä ravas kessulla. Hyvä minä