Viikonloppu on taas mennyt hyvin, mutta liian nopeesti. Kuten aina. Eilen käytiin luistelemassa perheen kesken. Ei jaksettu lähteä Tuusulanjärvelle asti, joten mentiin Puotilan merijääradalle. Sielläkin oli tosi ihanaa luistella. Aurinko ei paistanu, mutta muuten oli tosi hyvä keli. En arvannukaan, että tollanen matkaluistelu on noin suosittua. Siellä oli ihmisiä pulkassa vedettävistä pikkulapsista eläkeläisiin retkiluistimineen. Meillä oli ihan tavalliset luistimet, mutta hyvin pärjättiin. Välillä käytiin penkillä istuskelemassa ja juomassa kuumaa mehua. Ensimmäisen viidentoista minuutin jälkeen särki jalkapohjia ihan törkeesti. Mutta se on aina sama juttu, kun ekaa kertaa talvessa luistelee. Sitten kun lepää vähäsen ja vaan jatkaa luistelemista, se menee ohi. Ja sitten oliskin jaksanut olla vaikka koko loppupäivän luistimilla. On se kivaa puuhaa!

Tänään loisittiin sängyssä melko pitkään. Sitten siivosin. Oli pikkuhiljaa jo aikakin imuroida, kun rupes löytymään lattialta kaikenlaista pikkusuolasta... Sen jälkeen väänsin sunnuntain gourmet-aterian: spagettia ja jauhelihakastiketta. Erittäin normisettiä, mutta aina yhtä hyvää. Mun mielestä kotiruokien ehdotonta parhaimmistoa. Syömisen jälkeen lähdettiin kiireenvilkkaa Jumboon, että ehdittiin ostaa tarvikkeet hääkutsuihin ennen kun kaupat sulkeutuu. Olisin muuten mennyt yksin niitä ostamaan, mutta isäntä ilmaisi aamupäivällä huolensa kutsuista. Se pelkäs, että oon tekemässä jotain ylierikoisia kutsuja. Esim. tunkemassa jotain risuja sinne väliin tai muuta sellasta  Isäntä halusi "ihan sellaset normaalit kutsut, joita muillakin on". Myönnettäköön, että mun askarteluideat ei aina välttämättä oo ihan siitä tavallisimmasta päästä. Tällä kertaa en kuitenkaan ollut ajatella mitään ihmeellistä. Mutta pääsipä hänkin nyt mukaan vaikuttamaan asiaan, eikä tarvitse pelätä liikaa erottuvansa massasta kutsujen suhteen  Ei niistä kutsuista tuu sellasia, joita aluksi suunnittelin. Tuli parempia ideoita kaupassa, kun näki mitä tarvikkeita on tarjolla. Väritkään ei oo sitä, mitä aluksi mietin. Korttipohjan väri on valkokulta, siihen tulee kanteen koristeeksi kullanväristä kohokuvioitua koristepaperia ja sitten vihree-kultanauhaa ympärille. Alunperin mietin väreiksi valkosta, vihreetä ja punasta. Pitää tehdä yks koekappale, että voi vielä mallalla kaiken kohdilleen. Toivottavasti niistä tulee hienot.

Nyt vielä vähän kattomaan telkkaria, josko sieltä tulis jotain kivaa. Tuskin tulee kuitenkaan. Sitten nukkumaan, että jaksaa taas painaa huomenna töitä hulluna. Koska selväjärkisenä tuolla on turha yrittää työskennellä... Hah. Ja heh.