Tänään se tapahtui! Mä löysin joulufiiliksen. En edes tiedä mistä se tuli. Yht'äkkiä vaan aamupäivällä, kun istuin töissä tietokoneen äärellä, tuli sellanen tosi joulunen olo. Loistavaa. Viime viikolla ei vielä tuntunut yhtään joululta. Mua vähän huoletti, että saanko sitä fiilistä aattoon mennessäkään päälle. Vaan nythän se tuli itestään.

Mun niinsanotut jouluvalmistelut on hyvällä mallilla = ei puutu kuin pari lahjaa enää. Mitään jouluruokia ei tehdä kotona, kun mennään mummolle syömään aattona ja joulupäivänä. Kinkku kyllä taidetaan paistaa kotonakin mut ei enempää. Sen ihmeempää joulusiivousta en aio tehdä. Normisiivous ja hyasintit saa riittää.

Duunikaveri kertoi, että Pitäjän kirkossa lauletaan kauneimpia joululauluja ens sunnuntaina. Se on menossa sinne toisen duunikaverin kanssa ja pyysi liittymään seuraan. Aion mennä. Laulaminen on kivaa ja joululaulut ihania. Vaikken osaa hirvittävän hyvin laulaa, oma ääni on jotenkin terapeuttista. Siis itselle. Kuulijoista en mene takuuseen. Lisäksi se kirkko on tosi kaunis vanha kivikirkko. Se on vantaalaisille the Kirkko, jossa suurin osa haluaa mennä naimisiin. Mäkin menin edellisellä kerralla ja oon päässyt myös ripille siellä. Yläasteella oltiin koulun kuoron ja orkesterin kanssa siellä joka joulun edellä esiintymässä. Sinne liittyy siis paljon muistoja.

Mutta onpa vaan ihanaa sekin, että on viikonloppu. Otetaas sille!