Jee jee, nyt on Kreikan matka varattu. Taas mennään Kreetalle, mutta sentään viereiseen kylään kuin viime kesänä... Vanhaan hotelliin on matkaa alle kilometri. Toisaalta sitä miettii, että onko tylsää mennä taas samaan paikkaan. Mutta toisaalta miksi ei. Siellä oli viimeksikin mukavaa ja loistosäät. Mukaan lähtee meidän perhe, mun vanhemmat ja miehen pikkuveli ja sen tyttökaveri. Ei uskaltanut oikein tällä kokoonpanolla odotella, että josko saisi äkkilähdön. Jos oltais vaan oman perheen kesken lähdetty, niin olis voinut vielä onnistuakin. Vaikka ei saatu matkaa hirmu halvalla, niin mua ei haittaa. Onpa reissu tiedossa ja päästään kuitenkin neljän tähden hotelliin kolmen tähden hinnalla.

Mennään tosiaan Hankoon ens lauantaina. Kaveripariskunta lähtee myös mukaan. Siitäkin tulee varmasti mukava reissu, vaikka ei ne mitään helteitä oo lupailleetkaan. Pitää ehkä unohtaa se meressä uiminen.

Ja juhannuksen jälkeen Tallinnaan perheen kans. Varasin meille pöydän ravintola Peppersackista. Meidän piti mennä sinne viimeksi syömään, mutta jonkun sähläyksen takia ei mentykään. Nyt piru vie mennään ja meinaan todellakin ottaa jälkiruoan, koska ne näytti listalla niin hyviltä. Heinäkuun voiskin sitten pitää matkustusvapaana kuukautena, ettei tuu vallan ressiä tästä hulvattomasta matkustelusta.

Laitoin kyllä jo ylös paikkoja, joissa voisi/pitäisi käydä lomalla tai ennen. Kuten esimerkiksi Linnanmäki ja Suomenlinna. Niihin on molempiin pakko päästä. Muumimaailma ja Porvoo on sellasia ehkä-jos-aikaa-ja-rahaa-riittää -paikkoja.Kattoo ny, mitä sitä keksii.

Ulkona satoi äsken niin paljon, etten oo vähään aikaan nähnykään. Onneksi ei enää. Se olis perin ikävää kastua litimäräksi ekan sadan metrin kävelyn jälkeen, kun matkaa on vielä 700m jäljellä. Siis töistä parkkipaikalle. Sateenvarjoa en luonnollisestikaan ottanut mukaan. Positiivinen puoli tässä on, että kukat tykkää :)