Jee, tänään mennään Suokkiin. Mä kyllä suunnittelin, että olis ollut hieman parempi ilma. Eikös sitä hellettä pitänyt olla koko viikonlopun? Yllättäen tänään sataa ja taivas on harmaana heti aamusta. Aateltiin kuitenkin ottaa riski ja mennä tänään. Muksu jo vetäs itkuhuutoraivarit tossa kun yritin ehdottaa retken siirtämistä huomiselle.

Nyt on eväät tehty valmiiksi ja odotellaan, että isännän pikkuveli tulee tänne. Se lähtee meiän mukaan. Ei meillä mitään erikoisia suunnitelmia sinne oo. Kunhan käppäillään ympäriinsä ja syödään eväitä. Muksulle varmaan se eväiden syönti on pääasia... Mulla on tietysti gepsi mukana, niin pääsen ettimään paria kätköä. Uimaan mennään, jos sää sallii. Muksuahan nyt ei haittaa vaikka tulis rakeita taivaalta, mut mä en välttis haluu uimaan jos on kolee ilma. On musta sen verran mukavuudenhalunen tullut tähän ikään mennessä Nauru Jos saunaan pääsisi uimisen jälkeen, sää ei olis mikään ongelma. Mutta nyt ei pääse.

Kattotaan vaan, niin huomenna on taas samanlainen ilma kun on ollut koko alkuviikon eli perkeleen hieno. Ja tänään me kastutaan kuin uitetut koirat... Mutta toisaalta: huomennakin on vapaapäivä, eli voidaan tehdä jotain muuta kivaa silloin. Ilo pintaan vaikka väkisin, sanon ma Silmänisku