Tänään oon kerännyt joulukoristeet pois. Kuusenkin sain raahattua roskiksen viereen. Nyt näyttää kämppä vähän aikaa alastomalta, ennenkun silmä taas tottuu. Toisaalta meillä on täällä niin paljon kamaa, että ei tätä nyt mitenkään riisutuksi voi sanoa edes hyvällä tahdolla.

Viime yönä nukuin todella hyvin ja todella pitkään. Unta tuli kiskottua lähemmäs 11 tuntia. Ihanaa! En tiedä, mistä se johtui. Eilen kävin kyllä saunassa, joka yleensä tietää hyviä yöunia. Oon parina iltana myös kokeillut kotijoogaa Pirkka-lehden ohjeilla. En tiedä, onko siitä mitään hyötyä, mutta ei siitä haittaakaan voi olla. Aikasemmin en oo joogaa kokeillut missään, joten toivottavasti en tee ihan väärin niitä liikkeitä. Ne on kyllä äärimmäisen yksinkertaisia. Se tuntuu venyttelyltä tehostetun hengityksen kanssa.

Töissä kaikki on vielä aika hazardia, mutta eiköhän se tästä. Alku aina hankalaa ja niin edelleen. Eilen kun lähdin töistä, mulla ei vielä ollut pöytää eikä tietokonetta, mutta ne on kyllä tulossa. En tiedä tapahtuuko se tällä viikolla vai seuraavalla. Mutta pääasia että tulevat. Odotan vaan sitä, että tää alkuhässäkkä on ohi ja pääsee kunnolla alottamaan työnteon.

Lauantaina pitäis lähteä Tampereelle katsomaan/suunnittelemaan vihkisormusta mulle ja sulhaselle. Lisäksi käydään ostamassa sellanen keraamiikka-viinipikari. Meillä on jo yks kappale, mutta tarvitaan sille kaveri. Voidaan sitten häissä juoda niistä. Sekin firma on Tampereella eikä niillä oo jälleenmyyntiä täällä pääkaupunkiseudulla. Mun mielestä on ihanaa lähteä käymään siellä, vaikka siihen meneekin aikaa ja bensaa. Kun pääsee yhdessä käymään siellä kahdestaan, nääs.

Ens viikon lauantaina lähdetään Tukholman-risteilylle koko perhe. Kaveri sai jotain kanta-asiakastarjouksia ja pyys meidät mukaan. Ne lähtee kanssa koko perhe. Varattiin päivälliset ja aamupalat seisovasta pöydästä molempiin suuntiin. Nam. En tiedä, onko Tukholmassa kaupat auki sunnuntaisin, mutta voihan sitä muutenkin mennä sinne käppäilemään. Paitsi jos on hirvee pakkanen, niin sitten en kyllä lähe itteeni jäädyttämään. Nyt ei ainakaan oo sitä pelkoa, että olis kankkunen

Mutta nyt takaisin siivouksen pariin. En ymmärrä, miten tää kämppä on taas tällasessa epäjärjestyksessä. Menee koko päivä kamoja järjestellessä. No puhdistin mä jääkaapinkin tosta aamupäivästä kyllä. Pölyjen pyyhkiminen ja imurointi jää kyllä huomiselle tai perjantaille.