Onpas taas ihanaa, kun on perjantai! Mä olen jotenkin tosi loistavalla tuulella. Tiedän, että työhommat odottaa tuossa tekijäänsä. Mut jos sen verran vielä siirtää niitä, että päivittää fiiliksiä tänne.

Tänä iltana nään vihdoin ja viimein sen kavereiden poikavauvan. Johan se onkin viikon ja yhden päivän ikänen... Pitää ostaa sille vaikka joku vaate tuliaisiksi ja kortti pitää tietty viedä. Noilla äijillä on varpajaisetkin tänään. Taas on freesiä isäntää saatavilla huomenna... Onneksi oon ite lähdössä huomenna rimpsalle kavereiden kans, niin ei tarvii sitä koko päivää haistella :D Hyvä, että kävin laittamassa sen uuden kierukan, niin ei tuu mitään vauvakuumeita tai muuta sellasta. Ei varmaan tulis muutenkaan, mut nyt vielä vähemmän. Lupauduin jo raskausaikana ottaan sitä hoitoon välillä, että eiköhän siinä saa tyydyttää mahdollista vauvanhoivatarvettaan.

Tänään on myös palkkapäivä, mutta se ei oo niin suuri ilo. Ne "suuret" rahat ei kauaa tilillä viihdy. Asuntolaina vie osansa (ison sellaisen) ja sitten on muita laskuja ja ruokaa pitää ostaa ja pitää säästää matkaakin varten. Että siinähän ne vähän niinkun menee. Onpahan kuitenkin karkkipäivä taas:)