Enpähän oo melkeen pariin viikkoon kirjottanu. Tarvii nyt taas päästä ajantasalle.

Tallinnan matka meni hyvin. Kierreltiin vähän vanhassa kaupungissa ja lilluttiin kylpylässä. Ostin allasbaarista mango daiquirin, joka olis ollu tosi hyvä, jos ei siinä olis ollut niin paljon viinaa. Jotkut oli siel altaassa niin pätkässä, et ihmettelin ettei niitä poistettu sieltä. Mehän oltiin tosi sivistyneesti -siinä vaiheessa päivää. Iltaravintolan suhteen oli jotain sählinkiä. Kaikki luuli, että ollaan menossa Peppersackiin, mutta oltiinkin menossa saman omistajan toiseen ravintolaan eli Grillhaus Daubeen. Siellä oli meille valmiiksi tilattu "syöminki", johon kuulu alkupaloja, pääruoka ja jälkiruoka. Oikein hyvät pöperöt oli! Sieltä sitten baariin ja neljältä aamulla takasin hotellille. Kyllä ramasi sunnuntaina...

Viime viikon alku meni vaihtaessa naapurin kanssa mielipiteitä osin kipakkaankin sävyyn sähköpostilla ja puhelimella. Nyt on asiat selviä, mutta eipä meistä parhaita kavereita tule edelleenkään. Eikä ole tarviskaan.

Perjantaina täytin vuosia. Aivan liikaa... Vinkkinä: nyt 40v. -synttärit on lähempänä kuin kolmekymppiset... Ystäväni tuli kylään ja toi kukkapuskan (hienon sellaisen) mukanaan. Enpä muista, koska viimeksi oisin kukkia saanut. Mieskin muisti aamulla onnitella. Lahja tulee myöhemmin. Käytiin reteesti ulkona syömässä, eli mäkissä. Ja sitten meille kakulle ja kahville. Miehen pikkuveli tyttökavereineen tuli yökylään ja saatiin vihdoin ostettua sellanen itsestääntäyttyvä patja varavuoteeksi.

Lauantaina lähdettiin tytön kanssa etsimään kätköä ja ulkoilemaan Sotungin metsiin. Ilma oli melkein kesänen ja reissu oli mahtava. Varmaan pari tuntia samoiltiin siellä, kun evästauot lasketaan mukaan ja hyvin jaksettiin molemmat. En tiennytkään, että täälläkin on tuollaista metsää näin lähellä. Käytiin Noitavuorella ja maisemat oli upeat. Suosittelen. Ja suosittelen myös geokätkentää harrastuksena. Ilman gps:ää en ikinä uskaltais lähteä nuin syvälle vieraaseen mettään. Nyt ei ollut huolenhäivää.

Sunnuntaina oli pakko siivota kämppä. Onneksi sen sai tehdä kahdessa osassa. Taidan ruveta jatkossakin tekemään niin. Välissä käytiin kaverin pojan 4v. -synttäreillä. Päivänsankari oli hieman ujo, mutta oon tottunut että se ujostelee mua. Illalla, just kun olin saanut siivottua, tuli pari kaveria kylään. Kerrankin joku tulee just sinä päivänä, kun on siivottu :D Että näkee ettei meil aina sitä tavaraa oo niin paljon pitkin poikin... Taas kerran voin todeta, että muksun kamoja pitäisi kyllä karsia. Se tavaramäärä ei vaan pysy enää hallinnassa. Tai sitten ostetaan isompi asunto... Ja muutetaan vähän enemmän maalle sinne pellon ja metän väliin. Oi että mä unelmoin siitä. Pitääkin käydä kattomassa, josko voitin lotossa. Olis se kiva voittaa vaikka parikin tonnia. Sillä sais vaikka uuden sohvan tai pääsis reissuun.

Eilen ruvettiin treenaamaan tanssitunnilla kevätjuhlan ohjelmanumeroa. Siittä tulee hauskaa. Kaikki meidän ryhmästä ei halua esiintyä, mut ilmeisesti ainakin noin parikymmentä haluaa. Minä ja työkaveri mukaan lukien.

Tänään on miehen synttärit. Luulin ottavani ittelleni aikoinaan nuoren miehen, mutta hitto vie, sillähän rupee jo parta harmaantumaan :D Ostin lahjakortin selkä- ja hartiahierontaan. Luulen, että voi paikat olla pikkasen jumissa, kun salilla käy muutaman kerran viikossa, mutta ikinä ei oo lihaksia hierottu. Että onnea vaan hierojalle... Simmottos lihasköntti on tulossa...