Ja taaaas on torstai. Mihin tämäkin viikko on taas hävinnyt? Mökkiviikonloppu meni kivasti, mutta nopeasti. Perjantaina heittäydyin niinkin hurjaksi, että join 3 siideriä. Ei jotenkin maistunut. Lauantaina meni punaviiniä, mutta sitä ei lasketa. Kaikki oli jotenkin tosi väsyneitä sillon. En tiedä johtuiko kylmästä ilmasta vai mistä. Joka tapauksessa mäkin menin jo kahdeltatoista nukkumaan. Sunnuntaina päästiinkin sitten ajoissa liikenteeseen ja olin kotona jo puol kahdelta. Sitten vaan iski väsymys, kun oli nukkunu mökillä jotenkin tosi huonosti.

Maanantaina jouduin jättämään tanssitunnin väliin, kun olin vieläkin niin poikki ja väsynyt. Ja se on tosi poikkeuksellista, että mä jään sieltä pois jos en oo kipeä. Mutta hyvä ratkaisu se oli. Tiistaina oli jo paljon pirteempi olo.

Viime perjantaina muksu oli tunkenut paperia korvaansa, ilmeisesti koulussa, eikä saanut sitä enää pois sieltä. Onneksi isäntä on saikulla, niin pääsi sen kanssa lääkäriin. Molemmat korvat oli tutkittu ja sitä paperia löytyi kummastakin. Jotain piirustuspaperia se oli kuulemma ollut. Tähän päivään mennessä ei ole tyttö selittänyt, että miksi. Lapset on kyllä ihan uskomattoman hölmöjä toisinaan  Vähän jännittää, että mitähän se keksii seuraavaksi.

Tänään ja huomenna pitäis taas perinteisesti siivoilla kotona ja pestä pyykkiä. Ajattelin tänään myös kokeilla tehdä moussakaa. Ostin Habitare-messuilta sellasen pienen Kreikka-reseptikirjan. Alotan sen testaamisen tolla moussakalla. Jos se onnistuu niin, että voi oksentamatta syödä, uskallan kokeilla jotain muutakin.