... LOMA! Tää viikko vielä pitäis pinnistää ja sitten alkaa loma. Saatiin töistä viime viikolla skumppapullot, kun viime vuoden loppu meni niin hyvin. Sen ajattelin poksauttaa perjantai-iltana auki. Sit mullakin on perjantaipullo Kieli ulkona

Maanantaina lähdetään kaveripariskunnan kanssa niiden mökille viideksi päiväksi. Ihanaa, kertakaikkiaan. Mun tarkoitus on ulkoilla, saunoa, syödä hyvin ja juoda punaviiniä. Ehkä poltan vähän tupakkaakin. Toivottavasti järven jää olis paksu ja tasainen, niin pääsis luistelemaan siinä. Pari geokätköä ajattelin kanssa käydä etsimässä siitä läheltä. Pesuvesi pitää kantaa järvestä. Siinä onkin maanantaille puuhaa kairata jäähän reikä. Takkakin siellä on. Vähänkö on sitten ihanaa poltella sitä ja tuijotella tulta. Mä taidan olla varsin mökkihöperöitynyt ihminen.

Tänään meil on ollut aika levotonta duunissa. Joku oli kuullut, kun radiossa olivat kehitelleet kolmiosaisia yhdyssanoja, joissa keskiosa sitoo sanat yhteen. Siis tällaisia: väkisinmakuupussi, esinahkatakki ja persreikäleipä. Me kikatettiin hulluna niille ja ruvettiin sitten kehittelemään omia. Aivoriihemme tuloksia tähän asti: käteenvetoketju, häpyhuulipuna sekä kivespussikarhu. Jos joku miettii tässä vaiheessa, että paljonkos neideillä on ikää niin ihan kolmenkympin molemmin puolin mennään Nauru Vaikka jutut onkin teinitasoa. Selvästikään tämä työnteko ei ole täysipäisten hommaa... Vai pitäisikö sanoa tämän työn teko.

Pelottaa, että mihin tämä viikko vielä meidät johtaa. Mä piristyn muutenkin perjantaita kohti mennessä. Saati sitten nyt, kun on lomaviikko edessä.