Huhhuh ja aargh. Tänään oli tytön 8 v. synttärit. Vieraita oli 6 tyttöä ja 2 poikaa. P*rkele, että niistä lähti ääntä ja hälinää. Tyttöäki rupes jo haittaamaan se riehunta. Mutta se nyt joka synttäreillä vetäytyy jossain vaiheessa mököttään johonkin. Normisettiä siis. Toivottavasti sillä jälkeenpäin ajatellen kuitenkin oli hauskaa. Ens vuonna voitais taas pitää synttärit jossain muualla kun kotona. Ja ehkä vähemmillä vierailla.

Onneksi mulla oli punkkupullo kaapissa valmiina. Heti, kun vikat vieraat sulki oven takanaan, mä kipitin pullolle. Ja sitten hermosauhuille. Nyt rupee jo helpottamaan. Sunnuntaina tulee mummit ja kummit, mutta ne ei ehkä riehu niin paljon. Tai jos mä sujautan kahviin vähän terästystä, niin ehkä saatais niihinkin synttäreihin vähän vipinää

Nyt jos maksais laskut ja sitten menis sohvalle tuijottaan telkkaria lasittunein silmin. Duunipäiväki oli niin rasittava, että nyt on takki melko tyhjä. Huomenna pitäis ostaa sunnuntain tarjottavat ja tehdä osa niistä valmiiks. Tällä hetkellä on sellanen olo, että ei jaksa. Josko huomenna sitten olis pirteempi. Sitä odotellessa.