Olipa ihana viikonloppu! Mökkeily oli kivaa, järvivesi lämmintä ja Särkänniemessä kaikilla hauskaa. Etenkin meidän tytöllä. Siellä oli vaan niin paljon ihmisiä, että vaika oltiin siellä 7 tuntia ei silti ehditty joka paikkaan. Mutta ei väliä. Sää oli loistava ja laitteissa oli kivaa.

Tuntuupa taas siis niin hirveeltä palata arkeen ja töihin. Jos ei olis ihania työkavereita, joutuis istumaan täällä tosi kyrsiintyneenä. Nyt on vaan semi-kyrsiintynyt. Taidan käydä hampurilaisella töitten jälkeen. Jos siitä tulis parempi mieli. Jokainen maanantaiaamu on nyt, olisko häistä lähtien, tuntunu erityisen vaikeelta. On vaikee nousta sängystä, tekis mieli jäädä loppupäiväksi syömään aamupalaa kissa sylissä, ei oo mitään kiirettä lähteä töihin. Vaikka tietää, että sitä kiireempi aamupäivä, mitä myöhemmin sinne ilmestyy. Ja sitä myöhemmin voi lähteä kotiin. Ei vaan yhtään huvita edes koittaa lähteä ajoissa liikenteeseen. Ei oo kivaa, mutta sen kestää kun yrittää olla ajattelematta asiaa. Onneks elämä on muuten mallillaan.

Eikä me ostettu sitä Micraa, jota käytiin koeajamassa perjantaina. Poikien mielestä se oli huonosti pidetty tai jotain. Mun mielestä se oli vaan söpön näkönen. Toi kuvastaakin mun syvää tietämystä autoista... Isäntä käy tänään kattomassa jotain Starletia. Mulle oikeestaan ihan sama, mikä ostetaan. Kunhan sillä pystyy ajamaan. Kun en mä kuitenkaan sitä Lada Nivaa saa...