Tänään oltiin taas evakossa asuntonäytön takia. Välittäjä soitti isännälle, että joku nuoripari on tekemässä tarjouksen illalla. Se tarjous ei ole niin paljon, mitä pyydettiin, mutta se saattaa silti olla riittävästi.

Evakon jälkeen oli ihana tulla kotiin, kun oltiin just aamulla imuroitu ja pyyhitty lattiat laimennetulla Tolulla. Kyllä tuoksui hyvältä. Mä oon muutenkin hulluna hyvältä tuoksuviin asioihin. Puhtaita pyykkejä on esmes ihana nuuhkia. En kuitenkaan kulje tuolla ulkona nuuhkimassa muiden pyykkejä pyykkinaruilta  Ihan omat pyykit on riittäny tähän mennessä. Sitten rupesin makkarasopan tekoon. Katoin oikeen pöydänkin nätisti. Yleensä meillä haetaan ruoat hellalta lautaselle. Tänään oli siis varsin luksusta, kun kaikki oli valmiina pöydässä.

Nyt oon vaan surffaillut koneella = roikkunut facebookissa ja pelannu Mafia Warsia. Jos yrittäis olla oikein aikaansaapa ja käydä vielä ulkoilemassa jossain. Eilen sai ulkoilmaa, kun siisti takapihaa näyttöä varten. Nyt jos vaikka jollain kätköllä vielä kävisi. Sitten se oiskin sunnuntai pulkassa ja uusi viikko edessä.