Jeee, nyt keksin lahjaidean mun kaverille. Kulinaarinen instituutti järjestää kolmen tunnin kokkikursseja, joille saa lahjakortin. On niillä koko päivänkin kursseja, mutta siihen ei meidän lahjabudjetti riitä. Se ei ole tavaraa, mutta siitä jää varmasti joku muisto. Toivottavasti hyvä. Siihen sitten vielä suklaata lisäksi loppurahoilla niin vot, jo on lahja valmis. Enää pitäis saada kortti paskarreltua. Alennuin eilen ostamaan 7päivän ja Hymyn. Ihan sen takia, että saan leikattua niistä tekstinpätkiä korttiin. En usko, että meille kotiin tulevista lehdistä löytyy sopivia.

Eilen oli myös muuten luovan ajattelun päivä: keksin joululahjaidean meidän iskälle, jolle on yleensä tosi vaikea keksiä mitään. Sillä on diabetes = ei voi ostaa karkkia. Sillä on ollut maksatulehdus = ei voi ostaa konjakkia tms. Mutta isi on musikaalinen, eli ostan Vesa-Matti Loirin uuden levyn, jota kehuttiin radiossa. Ja jopa mäkin pidin sen äänestä tosi paljon, vaikken tollasta musiikkia kuuntelekaan.

Kaverin kanssa käytiin eilen Chicosissa syömässä ja ai että oli hyvvee pitkästä aikaa. Oltiin ovelia ja otettiin pääruoka (quesadilloja) puoliksi, niin jaksettiin syödä alkuruoat ja vielä jälkiruoat ja kahvi. Tai no jaksettiin ja jaksettiin. Hyvä että päästiin ylös pöydästä syömisen jälkeen. Mutta hyvää oli ja juoruaminen on aina kivaa. Tai siis mehän ei juoruta vaan parannetaan maailmaa sivistyneesti...

Nyt tilaamaan se kokkikoulun lahjakortti ja sitten kotiinpääsyä odottelemaan.