Oonpas taas ollut niin poikki/kiireinen, etten ole kerennyt päivittää tätä.

Synttärit meni hyvin. Sekä lastenkutsut että aikuisten. Lahjoja tuli melkein liikaa, mutta se ei tainnut tyttöä haitata. Lauantai-iltana olis väsyttänyt tosi pahasti. Vetäsin noin tunnin päikkärit, jonka jälkeen piti ruveta täyttämään voileipäkakkuja ja täytekakkua. Ja sellasen rahkapiirakan tein kanssa. Kyllä sitä sitten piristy, kun rupesi vaan tekemään ja maisto vähän punaviiniä. Meillä oli tunnin ajan valot pois siinä välissä, kun oli se maailmanlaajunen valonsammutuskampanja. Vähän jännitti, meneekö sinne täytekakun väliin banaania vai kurkkua...

Olis kiva muuten tietää, oliko sillä kampanjalla kuinka suuri vaikutus sähkönkulutukseen. Meidän naapuritaloissa valot ainakin loisti kirkkaasti koko ajan. Mäkin kuulin siitä kampanjasta melkein vahingossa. Markkinointi ei tainnut tavoittaa kaikkia. Tai sitten ihmisiä ei vaan kiinnosta. Mä halusin osallistua tuohon, vaikka ajattelin että meidän valot ei suurta eroa tee kulutukseen. Meillä muutenkin yritetään sammuttaa turhat valot ja illalla pruukaan polttaa kynttilöitä.

Tällä viikolla on taas ollut aika haipakkaa töissä. Enkä tiedä, helpottaako tämä ennen toukokuuta. Ehkä tähän tottuu, toivottavasti. Aika lailla tällanen työtahti imee mehut. Olis kiva mennä kotiin vähän pirteempänä. Just nyt tosin on hiljasta, kun kerkiin tätä kirjottamaankin, mutta esmes tunnin päästä varmaan taas ei ole. Ja huomisesta taitaa tulla day from hell. Mutta sitäpä ei kannata murehtia nyt. Kyllä sitä huomenna kerkiää taas v*ttuuntumaan moneen kertaan päivän aikana.