Taas on viikonloppu lusittu ja kivasti meni. Perjantaina katottiin leffaa ja syötiin juustonaksuja ja karkkia. Lauantaiaamuna katottiin toinen leffa, Juno. Mä tykkäsin tosi paljon siitä. Se oli komedia teiniraskaudesta. Yleensä nuo amerikkalaiset komediat ei niin iske muhun, mutta tää oli vähän erilainen. Voin suositella.

Päivällä pyöräiltiin Tikkurilaan ja mentiin Mummolaan syömään. Hyvät ruoat kohtuuhintaan ja ihanaksi laitettu se paikka. Todella nimensä mukainen rauhallisen näköinen paikka. Jälkiruoka vaihtoehtojen lisäksi oli kahvibuffet, joka maksoi 3e. Siihen sai kahvia tai teetä ja sitten oli paria erilaista piirakkaa, keksejä ja jotain karkkeja. Se oli hauska idea ja mua harmitti, että en jaksanu syödä kun palan omenapiirakkaa. Kahvi juotiin sellasista maalatuista peltimukeista vai emalimukejako ne on. Siellä oli tosi vähän asiakkaita (varmaan loistavasta säästä johtuen), joten tarjoilija esitteli meille saunaosastoakin. Hienon näkönen oli ja kai ihan kohtuuhintanenkin.

Sen jälkeen mentiin terassille ja taas sorruin polttamaan tupakkaa. Näköjään tää kesä vähän tällasta aikaa... Miehen pikkuveli tyttökaverinsa kans tuli sinne myös, kun ne oli tulossa meille yöksi. Kun päästiin kotiin, istuttiin loppuilta terassilla ja otettiin vähän siideriä. Niiden kanssa on kyllä mukava jutella, kun en mä muita nuoria tunne silleen, että tulis niiden kanssa juteltua. Niiden juttujen perusteella kuulostaa vaan siltä, että maailma raaistuu koko ajan. Nuoret tappelee keskenään ja se on sitten nössö, joka ei halua tapella. Nää on varmaan niitä juttuja, joita ei isille ja äidille kerrota. Mua vähän jo huolettaakin, että mitä se meno on sitten, kun oma tyttö on tuon ikänen. Koska mehän ei varmaan niitä juttuja sitten kuulla. Ja toisaalta ehkä parempi niin, kun mähän kuolisin huolesta.

Sunnuntaina käytiin heittämässä nuoret takaisin kotiin ja samalla moikkaamassa anoppia ja sen miestä. Anoppi asetti paineita, kun nuoriso lähtee meiän mukaan sinne etelään. Että pitää kattoa niiden perään ettei ne hölmöile, polta itteään auringossa, tuhlaa kaikkia matkarahojaan heti ja mitähän vielä muuta :) On ne meidän kanssa samassa huoneessa, mutta ne on kuitenkin jo 17-vuotiaita. Että ei kai niille mitään talutuspantaakaan kai voi enää laittaa... Pitää yrittää kattoa ettei ne mitään suurempaa spedeile siellä.

Tästä on hyvä aloittaa viikko, vaikka nää maanantait onkin ihan syvältä ;) Kahden viikon päästä oonkin jo lomalla, aijai!