Justiin, kun on kerennyt toipua edellisestä viikonlopusta, alkaa uusi. Ei siinä mitään. En mä valita. Kyllä vapaapäivät aina työnteon voittaa, hih.

Mulla on suunnitelmissa tehdä huomenna muutaman tunnin kätkönetsintäretki Tuusulanjärven ympäristössä. Saa nähdä, tuleeko siitä mitään, kun tuntuu joku flunssapöpö kummittelevan nurkan takana. Tyttö on jo kipee. Se valitteli eilen, että huimaa, kun se se tanssi ja pomppi telkkarin edessä. Mitattin kuume ja sitä oli ekalla kerralla 37,6 ja tokalla 38,3. Aamulla se jostain syystä heräsi samaan aikaan kun minä, joten pääsin taas mittaamaan kuumetta. Arvasin, ettei se ainakaan laskenut ole, kun tyttö tuntui niin kuumalta. Ja eipä ollut: 38,6 astetta.

Suoraan sanottuna vähän huolestuttaa, kun justiin oon lukenut lehdistä siitä 8-vuotiaasta tytöstä, joka kuoli sikainfluenssaan. Siis eihän meidän tytöllä välttämättä edes ole sitä vaan ihan tavallinen flunssa vaan. Ja vaikka oliskin, se ei välttämättä oo vaarallinen. Mutta silti sitä kyttää ja kyselee koko ajan, että sattuuko hengittäminen ja painaako rintakehää. En oo panikoivaa tyyppiä, mutta kyllä tää laittaa nyt vähän mietityttämään. Omasta puolestani en pelkää, mutta lapsen puolesta jonkun verran kyllä.