Jaahas, se on torstai sitten. En viitti edes sanoa, että "taas". Tää viikko on mennyt sosiaalisissa merkeissä (jos ei maanantaita lasketa). Tiistaina kävin tytön kanssa duunikaverilla kylässä. Käytiin katsomassa hänen kissojaan. Niitä on kaksi, ne on itämaisia ja ne on sulosia. Tyttö tykkäs erityisesti, kun nuorempi kissoista suostui leikkimään sen kanssa. Meidän vanha kääpä-kissa kun ei jaksa enää pahemmin leikkiä. Välillä se innostuu, mutta ei se kauaa jaksa vouhata. Ja se on muutenkin tosi tarkka yksityisyydestään. Se tulee syliin, jos itse haluaa, mutta sitä on turhaa yrittää ottaa syliin. Se tykkää silityksestä, mutta ei määrättömästi. Kun silitys rittää, se sanoo "mäh" ja saattaa vähän näykkäistä kädestä, jos et kerkeä heti lopettamaan. Ei se kyllä kovaa näykkäse. Ja on jotain paikkoja, joihin ei yleensä saa koskea sitä ollenkaan. Välillä mietin, että onkohan sille vanhuuttaan tullut jotain nivesärkyä tms. kun se närkästyy joskus niin herkästi koskemisesta. Mistä noita tietää.

Keskiviikkona, eli eilen, käytiin kahden nykyisen ja yhden entisen työkaverin kanssa syömässä ja juoruamassa. Ja kävi hillitön munkki: siellä ravintolassa oli yksi toinenkin entinen työkaveri uuden työporukkansa kanssa syömässä. Kyllä taas juttua riitti ja ruoka maistui. Uskalsin ottaa jopa lasin punkkua, vaikka maanantaina taisin miettiä, että ei vähään aikaan kiitos. Nyt on sellanen olo, että loppuviikosta ei hirveen sosiaalinen jaksa olla. Tänään vois siistiä kotia ja pestä pyykkiä. Huomenna pitää käydä lunastamassa joku arvontavoitto Finnbodylta. Ne varmaan yrittää samalla puhua mua niille jäseneksi, mutta en rupee. Ei mulla ole aikaa tanssilta ja suunnistukselta ja muulta.

Viikonlopun suunnitelmat on muuten täysin auki, mutta sunnuntaina pitäis mennä tytön kanssa uimaan. Ajattelin, että jospa vaikka Flamingon kylpylään mentäis tutustumaan. Se on vongannu sinne jo pitkän aikaa, mutta jotenkin ei oo vaan tullut lähdettyä. Kallistahan se on verrattuna tavalliseen uimahalliin (joka sekin on mun mielestä aika tyyristä lystiä), mutta kerrankos sitä. Muuten ajattelin vaan nukkua pitkään ja ehkä lukea. Jotain hyvää ruokaa vois tehdä. Ihanaa, kun ei oo pakko mennä mihinkään.