Mä ajattelin, että tänä jouluna aloitan lahjojen hommaamisen ajoissa niin ei tule stressiä siitä. No se puoli onkin nyt melko hyvin hoidossa. Mutta nyt on kaikkea muuta tai ainakin tällä viikolla tuntuu siltä.

Maanantaina oli tanssitunti. Eilen olin entisellä työkaverilla (nykyisellä ystävällä) askartelemassa joulukortteja. Se oli tosi kivaa. Harmi, että ei ollut enempää aikaa. Tosin parin tunnin tiiviin askartelun-paskartelun jälkeen rupesi tuo luovuussuoni hyytymään. Pitää jatkaa joku ilta vaikka ensi viikolla. Tänään suoraan töistä kampaajalle. Se on kyllä myös kivaa. Sen jälkeen ostamaan kummitytölle synttärilahjaa (ihmisiä pitäis kieltää synnyttämästä marras- ja joulukuussa) ja tytön tanssikerhon joulujuhliin jotain pientä kolmen euron lahjaa. Lisäksi pitäis ostaa äidille naamarasvaa joululahjaksi. Sekä puoli kiloa suolaa, että saa värjättyä pesukoneessa sellaset kangaskassit, jotka tilasin netistä lahjoiksi. Ne pitäisi myös koristella paljeteilla jossain vaiheessa. Ei kuitenkaan ehkä tällä viikolla. Ja tytön laatikkokalenteriin voisi ehkä ostaa lisää täytettä. Huomenna varmaan pitää siivota kotona. Perjantaina en kyl varmana tee mitään. Lauantaina voisi leipoa joulutorttuja tai pasteijoita. Isäntä haluaisi kyllä maalata yhden olohuoneen seinistä silloin, mutta en tiedä ehditäänkö. Kun se vaatii kalusteiden siirtämistä ja lipaston viemistä mummon vintille. Ehkä keritään aloittamaan homma ainakin. Sunnuntaina on sitten tanssitunti ja perään kummilapsen synttärit. Se päivä menee siinä. Maanantaina on tytön tanssikerhon joulujuhlat. Että näin.

Turhahan mun on nuista stressata, kun ei se auta mitään. Pitäis yrittää vaan vetää päivä kerrallaan eikä miettiä loppuviikon hommia. Kun ei ne miettimisestä vähene. Ja mukavia hommiahan nää kaikki on. Tuntuu vaan, että niitä on kertynyt vähän liikaa näin pienelle aikavälille. Mutta kuten jo eilen sanoin, se on itseaiheutettua eli melko turha valittaa :)