Aaargh, loma loppuu. Oikeesti ei kyllä sureta. Johan täällä kotona on tullu loisittua

Eilen käytiin kaason kanssa keskustassa sovittamassa iltapukuja ja shoppailemassa. En löytäny vielä ihan sopivaa pukua. Kahta pukua jäin miettimään, mutta pitää huomenna soittaa sinne liikkeeseen, että en ota kumpaakaan niistä. Ajattelin, että olisin kahdella sadalla saanu riittävän hyvän puvun, mutta nuo oli molemmat neljäsataa. Ei meillä sinänsä ole mitään lukkoonlyötyä hääbudjettia, mutta ei niitä suunnitelmia ihan joka asiassa voi noin isosti ylittää.

Kierreltiin myös päämäärättömästi kauppoja, käytiin kaks kertaa mäkissä (toka kerta vaan jätskillä), kerran bissellä ja kunnolla syömässä ennenkun lähettiin kotiin. Oli tosi kivaa. Varsinkin kun meillä yleensä on miehet mukana, kun kaason kanssa nähdään. Nyt ei päästetty niitä mukaan.

Tänään käytiin koko perheen kesken kattomassa uusi Risto Räppääjä. Tykättiin, mutta ei ollu ehkä niin hyvä kun ensimmäinen. Sen jälkeen isäntä lähti salille ja me tytöt jäätiin shoppailemaan. Ja käytiin hampurilaisella. Mä kävin taas sovittamassa iltapukuja. Nyt löyty kaks sellasta, jotka on ehkä enemmän mun tyylisiä. Noi eiliset oli sellasia prinsessamallisia, jos tiedätte mitä tarkotan. Siis sellasia reilusti helmaan leveneviä. Hienoja nekin oli, mutta jatkokäyttöä ajatellen ehkä hiukan haasteellisia. Nää tämänpäiväiset oli jollain tapaa aikuisempia ja enempi hot. Mä en halua olla mikään neito hentoinen valkoisissaan, kun en oo yhtään sentyyppinen ihminen. Se myyjä laitto ne sivuun, että pääsen tiistaina katsastamaan ne uudestaan kaason kanssa. Ne oli myös halvempia kun ne eiliset. Saatanpa siis hyvinkin ottaa jommankumman niistä.