Jopas on kiirettä pitänyt, kun ei oo kerennyt plokiakaan päivittääYllättynyt No kotona ei oo kiire, mutta kotona ei tee ikinä mieli mennä koneelle. Se tuntuu jotenkin töiltä. Ja töissä taas on kesäkiireet alkaneet.

Nyt tuntuu muuten, että on stressi jotenkin helpottanut. Ilmeisesti stressasin ainakin siitä tanssikoulun kevätjuhlasta. Ihan turhaan. Esiintyminen oli kivaa ja meni hyvin.

Nyt ei muuta kun juhannusta odotellaan. Silloin taas mökille, mutta nyt ei lähde tyttö mukaan vaan jää isovanhempien kanssa viettämään cityjuhannusta. Kavereiden kesken mennään. Se on taas sitten epäterveellistä elämää koko kolme päivää.

Säät sais olla paremmat. Puoltoista viikkoa sitte oli se hillittömän helteinen viikonloppu. Vähän pelottaa, että jos siinä olikin koko kesän helteet. Miten sitä voi jätskiäkään syödä, jos säät on tällaset...

Oon käynyt jo kolme kertaa kuntosuunnistamassa ja suunta on ylöspäin. Viimex oli jo sellainen olo, että kyllä tää sujuu. Ja kartallakin olin koko ajan. Tuloksia katellessa olin tosi ylpee itestäni, kun olin 29:stä ajansaaneesta 23. En siis ollut (lähellekään Nauru ) viimenen! Jee.

Jaa mutta jos taas jatkaisi raatamista, että pääsee joskus kotiinkin täältä. Tai siis hierojalle ensin. Ihanaa.