Luin eilen Ilta-Sanomien nettisivuilta, että maankuulu Pensseli-setä on loppuviikon Suomessa. Ja kyllä harmitti! Nimittäin se, että näin lentokentällä kun Eppu Salminen oli muutaman muun ihmisen kanssa saapuvien lentojen aulassa jotain vastassa. Mukana oli mm. kaksi tummakulmaista herraa. Ilta-Sanomien sivuilta selvisi, että Pensseli-sedän on tarkoitus esiintyä Ne Salmiset ohjelmassa, joten sitähän ne oli vastassa. Jos oisin seurannut tilannetta pidempään, olisin nähnyt Pensseli-sedän livenä!!! Kuinka traagista.

Sinänsä hauskaa, miten tunnettu on syyrialaisesta häälaulajasta on yht'äkkiä tullut Suomessa. Ihan vaan sen takia, että jollain on ollut luppoaikaa "suomentaa" hänen laulunsa. Ennen kuin olin nähnyt ja kuullut tuon Niilin hanhet -pätkän juutuubista, ajattelin että mitäs hauskaa siinä nyt on. Sitten katottiin se kotona yksi perjantai-ilta. Mä tipahdin aivan täysin  Siitä asti oon hoilaillut sitä aina silloin tällöin. Muksu rupeaa jo häpeemään mua, kun saatan jollottaa sitä kaupassakin. En tosin hirveen kovaa.

Sitä vaan mietin, että tietääköhän tämä Pensseli-setä täysin, miksi hän on kuuluisa täällä. Kun heillä on juutuubi kielletty. Ja suomeahan hän ei osaa, joten onko joku kertonut hänelle kuinka kauniisti nuo laulun sanat on "suomennettu". No, ehkä se selviää hänelle tällä vierailulla. Saa nähdä, näkyykö setää enää sen jälkeen Suomessa