Mökkireissu meni mukavasti, joskin taas liian nopeesti. Perjantaina ei ollu yhtään ruuhkaa, kun illalla ajeltiin. Tunti ja nelkytviis minuuttia kesti matka ilman pysähdyksiä ja ylinopeutta.

Mökkeily oli lähinnä syömistä, saunomista ja uimista. Vesi oli noin 15-asteista eli melko vilposta. Kyllä siinä meinas tooza jäätyä... Meidän tyttö pulikoi silti hulluna joka päivä. Saunan kanssa ja ilman. Lapset on ihan omituisia siinä suhteessa. Veden lämpötilalla ei oo väliä, kunhan vaan pääsee  uimaan Nauru

Eilen käytiin vähän metsässä kävelyllä hankkimassa luontoelämyksiä. Niitä saatiinkin. Tyttö löysi sammakon kutua ja kiljui kauhuissaan. Vanhan navetan nurkalla nähtiin kipittämässä lihava hiiri tai myyrä. Kun tultiin sisälle, mä pyyhkäsin kaulaa kun joku roska kutitti siinä. Se roska olikin sitten joku ällö parisenttinen harmaanruskee hyönteinen Huuto Sen jälkeen rupes tuntumaan kutinaa päässä ja selässä ja joka paikassa... Ei niitä onneksi löytyny lisää. Mä kaupunkilaislapsena en oikein kestä tollasia hyönteisiä mun iholla.

Juhannuksena varmaan seuraavan kerran mennään mökille. Tartteis käydä Ikeassa ostamassa muutama kynttilälyhty, niin isäntä sais ruuvata ne roikkumaan kuistin katosta. Saa sitten syysiltoina tunnelmavalaistuksen.