Huh huh, nyt on toivuttu häistä. Myöhään meni, kun oli niin mukavaa. Sulhanen jo vihjasi, että hekin voisivat lähteä tästä kohta nukkumaan... Mutta kun tanssiminen vaan on niin kivaa ja punaviini maistuu hyvältä. Eilinen päivä meni nukkuessa, lukiessa, maatessa ja taas kerran nukkuessa. Huono olo ei ollut yhtään. Väsytti vaan taas aivan mielettömästi.

Huomenna lähdetään ajamaan Joensuuhun, kun isännän isä asuu siellä. Viimeksi ollaan käyty siellä noin kolme vuotta sitten, että johan se on taas aikakin kyläillä siellä päin. Me ollaan oltu siellä kaks tai kolme kertaa aikasemmin ja aina on ollut hirveet helteet. Sen takia mulla on mielikuva, että Pohjois-Karjalassa paistaa aina aurinko Nauru Saa nähdä, mitä kelit on nyt. Ajattelin kattoa netistä, jos sieltä löytyisi jotain ihan turistinähtävyyttä, jonka voisi käydä kattomassa. Aikasemmilla kerroilla ei olla nähtävyyksiä kateltu. Ja mä oon tietysti jo ottanut koordinaatit seittemästä kätköstä, joita ajattelin käydä etsimässä siellä. Eiköhän nyt ainakin yksi niistä löydy.

Mua ei yhtään harmita, että ei tällä lomalla lähdetty ulkomaille reissuun. Kotimaanmatkailukin on ihan mukavaa ja meillä on ollut tähän mennessä ihan jees loma. Ei voi valittaa, kun saa aamulla nukkua pitkään ja koostaa päivän sen mukaan miltä tuntuu, eikä sen mukaan mitä on pakko tehdä. Ajatus työstä tuntuu tällä hetkellä todella kaukaiselta. Mutta mähän olenkin nyt vasta loman puolivälissä. Tää viikko menee melkein kokonaan Joensuussa ja ens viikolla alkaa tytöllä koulu. Se viikko ollaankin sitten tiiviisti kotona. On se jännä homma isille ja äidillekin.