Ohhoh, kylläpä riittää hommaa töissä. Meillä on työvoimavajausta ja se kyllä näkyy. Hommia on entisenlailla, mutta muutama ihminen puuttuu. Onneksi tämä ei ole pysyvä olotila, vaan tarkotus on palkata lisää väkeä. Kotiinlähtiessä on jotenkin kaikkensa antanut olo, eikä oikein jaksa asiakkaille hymyillä enää iltapäivästä. Positiivinen puoli tässä on se, että päivät menee nopeesti. Todella nopeesti.

Kohtahan se on taas pääsiäinenkin. Saa huoahtaa neljä päivää. Mä ajattelin, että jos pakkaisi autoon imurin ja muita siivoustarvikkeita, ja ajaisi yhtenä päivänä mökille siivoamaan. Ei sinne varmaan yöksi voi vielä jäädä, mutta jos vähän laittaisi sitä kevät-/kesäkuntoon. Isäntää kun kysyin mukaan, se katto mua kun hullua ja kysyi: "Ai että ajettais 400 kilsaa päivässä jonkun siivoomisen takia?" Öö, ilmeisesti se ei siis halua mukaan Jalka suussa Mä kyllä ajattelin mennä, vaikka joutusinkin yksin lähtemään. Mul on niin hirveä hinku jo mökille... Onneksi vähän sai esimakua mökkeilystä talvilomalla.

Viikonloppu menee tyttären synttäreiden merkeissä. Perjantaina on lastenkutsut; onneksi ei meillä kotona vaan Hoplopissa. Lauantaina pitää siivota ja leipoa/valmistella, kun sunnuntaina on sitten juhlat mummeille ja kummeille. Toisaalta tulossa aika tiivis viikonloppu, mutta saa sitten juhlinnat pois alta kertarysäyksellä. Sunnuntai-iltana sitä taas miettii, että mihin hittoon se viikonloppu hävisi Nauru