Kävinpä eilen Ateneumissa katsastamassa Kalevala-näyttelyn. En hirveästi taiteesta ymmärrä enkä ole paljon käynyt näyttelyissä, mutta tuosta tykkäsin kyllä. Totesin näyttelyssä äiteelle, että siitä saisi ehkä enemmän vielä irti, jos olisi lukenut Kalevalan. Äitee osti sitten mulle pokkari-Kalevalan luettavaksi. Vähän sitä bussissa yritin selailla, mutta se oli niin vaikeata kieltä ja mä niin väsynyt, että pitää syventyä siihen joskus paremmalla ajalla. Siinä taas yksi avoin projekti mulle.

Muita avoimia projekteja tällä hetkellä ovat: olohuoneen tapettien poisrepiminen ja seinien maalaus, työnhaku (tuntuu  muuten ikuisuusprojektilta),  lehtikoriin kasautuvien lehtien lukeminen sekä hääjärjestelyt (joiden eteen en oo tehnyt mitään muutamaan viikkoon, mut ei oo vielä kiirekään). Tarttis tehrä noidenkin eteen jotain. Ettei aina ottaisi jotain uutta projektia. Mun mielestä kaikkia hommia on kiva aloittaa, mutta niiden loppuunsaattamisen kanssa on vähän niin ja näin. Joku projekti pitää aina olla, että pysyy pirteänä, mutta yksikin kerrallaan riittäisi.

Tänään on kuitenkin ohjelmassa vaan karkinostamista sekä kotitöitä. Eli sitä aina-niin-jännittävää pyykin ja tiskin pesemistä. Jesh. Taas on villi perjantai-ilta tiedossa.