Mulla on tänään vapaapäivä! Ihanaa. Tyttö on koulussa ja mies töissä. Saan olla ihan itekseen. Oon saanu aika paljon aikaiseksi, kun en jaksa kauaa löhötä sohvalla. Nousin ensinnäkin seittemältä, kun tyttö meni ysiksi kouluun. Ompelin toisen verhon valmiiksi ja ripustin sen työhuoneen ikkunaan. Nyt se näyttää vähän enemmän asuinhuoneelta, vaikka onkin ihan hirvee rytöläjä. Mutta tänään en kyllä ala sitä siivoomaan. Pesin myös keittiön ja makkarin ikkunat. Ne olikin ihan järkyttävässä kunnossa. Ollaan asuttu täällä noin puoltoista vuotta, enkä oo ikkunoita kertaakaan pessyt sinä aikana. Mutta nyt niistä näkee taas kivasti läpi ;) Lakanat vaihdoin myös ja nakuttelin naulan vessan oveen, että saa tollasen WC-kyltin siihen. Sen jälkeen oonkin vaan juonut kahvia, syönyt suklaata, lukenut lehteä ja datannut tässä koneella.

Viime viikko oli ensimmäinen viikko uudessa työssä. Oli fyysisesti todella rankkaa, eikä joka päivä kerennyt syömäänkään kunnolla. Silti viihdyin todella hyvin. Mun mielestä on ihanaa liikkua talosta toiseen ja päästä siivoomaan erilaisia asuntoja. Aika laidasta laitaan näyttävät olevan nuo kodit, joita meillä on työsarkana. Osa oli kuin suoraan Avotakasta, mutta oli siellä pienempiä ja ei niin sisustettuja kotejakin. Kaikki oli kuitenkin omalla tavallaan kodikkaan oloisia.

Eilen siivosin oman kodin uusilla opeilla. Meni siinä aikaa, mutta kyllä tuli siistiä ja puhdastakin! Tuntuu, että täällä leijuu vähemmän pölyä kun ennen. Ostin lauantaina samanlaiset siivousvälineet, kun mitä käytetään töissä. Ne toimii kyllä loistavasti. Entiset taisi vaan levittää pölyä ympäriinsä.

Pomo laitto eilen tekstiviestin, että voisin saada tän päivän vapaaksi, jos voin lauantaina tulla yhden kesäravintolan suursiivoukseen. Mulle sopi mainiosti, koska lauantaina menee luultavasti vaan aamupäivä siellä. Enkä muista koska viimeksi oisin ollut viikolla vapaana, jos ei lomia lasketa mukaan. Perjantaina sain pomolta töiden jälkeen tekstarin, että sen vikan siivoomamme kodin asukkaat oli lähettänyt tekstarin, jossa olivat kiitelleet siivouksesta eli olivat tosi tyytyväisiä. Ihanaa kuulla, että on tehnyt hyvää jälkeä ja ihmiset on tyytyväisiä! Mä oon tosi tarkka, mutta sen takia esim. imuroimisessa tosi hidas. Pitää yrittää löytää sellanen tarkka mutta nopea ote työhön. Eiköhän se tule tässä ajan kuluessa.

Tällä hetkellä työt siis maistuu ja se on tunne, jota mulla ei ole ollut piiiiiitkään aikaan. On kyllä ihana fiilis <3