Viikonloppu oli aika haipakkaa taas. Perjantaina, kun pääsin kotiin, piti lähteä melkeen heti viemään kissaa eläinlääkäriin. Siltä tyhjennettiin anaalirauhaset. Oli just niin ihanaa kuin miltä kuulostaakin... Ei oo meidän kisu ikinä pitänyt niin kovaa ääntä. Teki mieli työntää sormet korviin, mutta en kehannu. Kotona sitten ruokaa naamariin ja kauppaan ostamaan kissalle hyvitykseksi katkarapuja ja itselle karkkia.

Lauantaina oli "terassitalkoot". Tyhjennettiin terassi tavarasta ja rupesin pesemään sitä vedellä ja pehmeellä harjalla. Oli muuten hippasen paskanen. Olin jo melkeen pessy sen, kun mies tuli rautakaupasta terassiöljyn ostosta. Ne oli siellä sanoneet, että pitäisi pestä terassipesulla. No, enpä olis siinä vaiheessa enää ruvennu tekemään hommaa alusta. Sen verran meni aikaa. Ens kesänä ehkä sitten. Öljy on pähkinänväristä, eli terassi on nyt paaaaljon hienompi kun ennen.

Terassinpesun jälkeen syötiin ja sitten lähdettiin tytön kanssa taas kätkön metsästykseen. Ja taas Sotunkiin. Kadotettiin polku siellä metässä jossain vaiheessa ja mentiin sellasen ryteikön läpi, että ei oo tosikaan. Siellä oli isoja papanakasoja, ilmeisesti peuran. Sekin vähän jännitti kaupunkilaisplikkaa, että jos tulee vastaan joku isompi eläin. Puolivälissä matkaa tajusin, että oon tehnyt kaikkien amatöörimäisten virheiden äidin: unohdin laittaa parkkipaikan koordinaatit gepsiin ennen metsään sukeltamista. Vähäksi aikaa tuli kylmä rinki suolen ympärille. Onneksi gepsin muistissa oli vielä viimelauantainen auton paikka. Se oli muutama sata metriä tuosta koilliseen. Kyllä me silti kierrettiin aika pirun kaukaa ja ihan ihme mestoista. Mentiin esim. yhden pellon reunaa niin siellä oli ojassa lehmän pääkallo ja pala selkärankaa. Se toi semmosta lievästi painajaismaista fiilistä retkeen, vaikka aurinko helottikin täydeltä terältä. Autokin löytyi vihdoin. Tämän jälkeen en ehkä unohda tuota auton paikan merkintää. Ikinä. Koskaan.

Illalla grillattiin kavereiden kans ja join pari tummaa olutta. Kyllä maistuivat hyvältä sen mettäreissun jälkeen. Ja grilliruoka oli ihanaa pitkästä aikaa.

Sunnuntainakin oli lämmin ilma. Siistin vähän kukkapenkkejä ennen kuin piti lähtee cha cha -tiiviskurssille. Siellä sai taas kokea fiiliksen, että olis kaks vasenta jalkaa :D No ei, ihan hyvin se ajoittain meni, mutta pirun nopee piti olla. Mulla on ennemminkin hitaat lihakset. Tai sit mä oon vaan hidas. En tiä. Mutta hauskaa oli silti ja hiki tuli. Eikös se ole pääasia.

Eilen oli normitanssitunti. Rupes tuntumaan säären etuosassa, että nyt on jo kuntoiltu liikaa. Pitää yrittää olla loppuviikko urheilematta sen enempää. Jos se siitä rauhoittuis.