No kylläpä taas väsyttää, vaikka on saanut levätä koko juhannuksen. Tosiaan levätä, joo. Joka yö mentiin nukkumaan kolmen ja neljän välillä. Aamulla heräs viimestään kymmeneltä siihen, että aurinko paisto silmään ja mökissä oli kuumaa kun missä. Ei vanhalle riitä sellanen uni.

Järven vesi oli ihan pirun kylmää. Tuntu, että se olis ollu jopa kylmempää kun neljä viikkoa sitten. Lauantaina oli kurkku tosi kipee. Ajattelin ensin, että kessun vetämisestä. Mutta töissä on ollut ihmiset kipeenä, niin sitä samaa flunssaahan se oli. Eilen oli ajomatka from hell, kun tultiin kotiin. Autossa oli pirun kuuma, kun ilmastointi ei toimi ja tuntu että kuume nousee koko ajan. Välillä pelkäsin, että multa lähtee taju ratissa. Mies taas ei voinu ajaa, koska me oltais oltu joskus yöllä himassa, jos oltais jääty odottelemaan että sen maksa saa viinat poltettua. Hengissä selvittiin kuitenkin kotiin. Ei mulla ollu lämpöä kun 37,4 kun vihdoin pääsin mittaamaan. Silti olin ihan jäässä ja makasinkin loppuillan peiton alla sängyssä. Olin kahden vaiheilla, että soitanko töihin ja ilmotan meneväni lääkärille aamulla. Kun tiedän, miltä se kuulostaa että ilmottaudutaan kipeeks juhlapyhien jälkeen. En sitten soittanut, mutta tänä aamuna olikin paljon parempi olo. Nyt on vaan vähäsen kurkku kipee mut ei enää ollenkaan kuumeinen olo. Toivottavasti selvisin tästä flunssasta näin vähällä.

Mitään erikoista ei tehty mökillä. Saunottiin, yritettiin uida, grillattiin. Perjantaina käytiin päivällä kaupassa (ja nopeesti terassilla) ja illalla kokolla ja yhdet vetäseen paikallisessa baarissa. Se baarikeikka oli kyllä ihan turha. En edes tiedä, miksi mentiin sinne. Jos ens vuonna ei mentäiskään vaan painuttais suoraan kokolta mökille saunomaan lisää. Perjantaina mökille tuli isännän pikkuveli ja sen tyttökaveri. Ne oli kunnon teineinä lainannu rahaa jostain, että oli päässeet sinne. Mä kysyin jossain vaiheessa, että onko niillä mitään safkaa mukana. Oli ne kuulemma sitä miettiny, mut ostanu sitten juomista... Meillähän on mökillä pienen pieni jääkaappi eikä me muutenkaan oteta sinne enempää ruokaa kuin syödään. Tyhmä niitä kannella edestakasin enkä mä jaksa siellä hirveitä pöperöitä laitella. Niinpä tarjosin teineille hamppariateriat huoltiksella. Isäntä lainas niille seuraavana päivänä rahaa, että saivat ostettua huoltikselta safkaa siksi päiväksi. Voih noita nuoria.

Perjantaina, kun istuttiin saunassa, ovi aukesi. Mä kattelin että onko se isännän pikkubroidi joka siinä on, kun kropan ääriviivojen perusteella se ei ollu isäntä. Mulla on siis todella paljon likinäköä. Mut se olikin yks kaveri, joka ei ollu varma pääseekö mökille ollenkaan. Ja se oli tullu mun kaverin kyydillä. Tän kaverin mies oli mökillä ja kaveri jäi kotiin, kun sillä oli siellä kolmen viikon ikäset kissanpennut. Ne tuli nyt sitten pikavisiitille perjantai-illaksi. Se oli kyl mukava ylläri.

Lomalla viimeistään mökille uudestaan. Eli siis elokuussa. Sitä odotellessa Nauru