Ei oo vielä meidän kotia ostettu. Näytössä oli käynyt 18 perhettä/ostajaehdokasta, mutta ilmeisesti kukaan ei ole vielä tehnyt tarjousta. Näillä näkymin sunnuntaina on uusi näyttö, jos ei kukaan tarjoa sitä täyttä hintaa ennen sitä. Ei se sinänsä haittaa, koska suurin siivoushan saatiin tehtyä jo keskiviikkona. Nyt vaan kamat omille paikoilleen ja vähän imuria, niin kämppä on taas näyttökunnossa.

Eläinlääkäri soitti eilen, kun oli saanut patologilta tulokset. Se patti oli pahalaatuinen kasvain, mutta lääkäri sanoi että se oli kapseloitunut. Hänen mielestään se siis saatiin kokonaan leikattua pois. Se on kyllä hyvä uutinen. Mä odottelin jo jotain muutaman kuukauden elinaikaennustuksia. Nyt voi olla taas vähän aikaa stressaamatta. Tiistaina kissa saa tikit ja sen kaulurin pois. Se varmaan käyttää seuraavat 24 tuntia ittensä raapimiseen ja pesemiseen. Nyt se ei raukka pysty kun vähän häntää nuolemaan, kun muualle ei yletä. Me aina välillä yritetään rapsutella sen kaulaa, ettei niin kovasti kutittaisi.

Toissapäivänä alkoi taas Big Brother. Meidän perheessä sitä oli odotettu innolla, mutta into kyllä lopahti. Siinä tulee koko ajan niitä äänestysohjeita: "Jos haluat, että Köpi pysyy talossa, soita numeroon...". Eilen lopetettiin kattominen kesken, kun ensin tuli nuo ohjeet, sitten mainoskatko JA KATKON JÄLKEEN PERKELE NE SAMAT OHJEET. Eihän tossa ole mitään järkeä, että suurin osa ohjelmasta menee johonkin ihan muuhun kun niihin talon tapahtumiin. Tai sitten siellä on nyt niin tapahtumaköyhää, että ne joutuu korvaamaan sitä tuolla lailla. Mä laitoin Subtv:lle palautetta tänä aamuna asiasta, kun niin kyrsi. Kyllä mäkin aktivoidun, kun on tärkeä asia kyseessä

Tänä iltana mä saan ilmeisesti viettää laatuaikaa ihan ittekseni. Tyttö on menossa koulukaverilleen yöks ja isäntä lähtee vissiin ajelemaan prätkällä. Mulla on työkaverilta lainassa Studio Julmahuvi -dvd. Ajattelin kattoa sitä, syödä epäterveellisesti ja nauraa itteni tärviölle. Tuskin maltan odottaa.