Huh huh, mikä viikonalku ollut taas töissä. Meillä tämä vuoden päättyminen tuottaa ylimääräistä hommaa ja stressiä. Nyt on tämän vuoden stressit stressattu. Perjantaina on uusi stressi edessä, mutta se onkin jo  eri vuotta :)

Tänään mennään kavereille syömään, vähän juomaan ja varmaan pelaamaan jotain. Ehkä nähdään rakettejakin. Meidän "kylillä" niitä raketteja on kyllä kuulunut jo joulusta asti joka päivä. Kissa on vähän säikkynä niihin, mutta ehkä sekin kerkiää tottumaan. Se jämähtää paikoilleen pitkäksi aikaa ja tuijottaa ikkunaan silmät suurina aina kun ulkona jysähtää. Heurekalla olis kyllä ilotulitus, ainakin on ollut joka vuosi. En vaan usko, että meidän tyttö pysyisi hereillä siihen asti.

Joulu meni oikein mukavasti syödessä ja lahjakirjaa lukiessa. Sain Sofi Oksasen Puhdistuksen. Oli niin hyvä kirja, että luin sen noin 24 tunnissa. En tiennyt yhtään etukäteen, millainen kirjoitustyyli Oksasella on , kun tuo oli eka kirja, jonka luin häneltä. Kai mä ajattelin, että hän kirjoittaa jotenkin erikoisesti, kun on erikoisen näköinenkin. Nyt taidan lukea muitakin hänen kirjojaan, kun tuo oli noin mielenkiintoinen. Ei helppo eikä kevyttä lukemista, mutta mielenkiintoinen.

Hyvää uutta vuotta kaikille!!!