Tuo keittiön kokoaminen ei tosiaankaan ole mitään plug&play -touhua. Perjantai-iltana saatiin laitettua kaksi alalaatikostoa paikoilleen ja taso niiden päälle. Eilen isännän työkaveri tuli auttamaan. Hän kun on koonnut neljä keittiötä, niin kokemusta on enemmän kuin meillä. Tai siis enemmän kun isännällä. Mua ei voi laskea edes mukaan. En tunne työkaluja nimeltä, saati että osaisin niitä käyttää. Heh. Pojat saikin muutamassa tunnissa kaikki kaapit oikeille paikoilleen.

Tänä aamuna alotettiin tasojen laittaminen. Jännittävin hetki oli, kun isäntä sahasi koloa tiskialtaalle. Mä pidin levyä paikallaan ja pidätin hengitystä, ettei vaan mene vinoon. Isäntä on kyllä aika äijä, koska kolo oli juuri sopiva eikä levy revennyt mistään kohtaa! Nyt meillä on kaikki tasot paikallaan, tiskiallas ja hana paikallaan ja tiskikonettakin voi käyttää. Helpottaa elämää huomattavasti ;)

Pari ovea laitettiin mun isän kanssa yläkaappeihin kiinni, mutta se olikin yllättävän hankalaa hommaa. Jatketaan isännän kanssa myöhemmin. Lusikat laitettiin jo tytön kanssa laatikkoon ja pari muuta tavaraa, joiden paikka on jo selvillä. Muut tavarat pitää sitten lajitella lattialle ja katsoa, mitä laitetaan mihinkin. Mutta siihen puuhaan ei vielä hetkeen pääse. Ensin pitää laittaa ovet ja hyllyt paikoilleen ja kattilakaappiin karuselli.

Eikä meillä laakista mennyt kaikki ok toimituksen suhteen. Huomattiin, että ainakin kahdessa yläkaapin ovessa  on muutama syvä naarmu. Ilmeisesti kuljetuksessa tulleita. Yksi kulmakaappi on puolisen senttiä liian syvä, pyyhekaapissa on pyyhetelineen sijaan hylly, roskiskaapin ovi on väärä ja yksi ylälaatikko on ruuvattu harmillisesti muutaman millin liian alas. Mutta nuo nyt ei ole isoja murheita ja kaikki on varmaan korjattavissa. Ärsyttää vaan, kun on niin odottanut keittiön tuloa ja sitten joutuu vielä odottelemaan lisää noiden takia.

Tosi nopeesti on mennyt viikonloppua sattuneesta syystä :) Kohta pääsee saunaan ja sitten voikin ruveta suunnittelemaan nukkumaan menoa. Jaksaa huomenna sitten painaa kunnialla 12. viimeisen työpäivän.