Jopas taas ramasee syömisen jälkeen. Tää työviikko on taas puolessa välissä. Itse asiassa jo puolen välin paremmalla puolella. Jee.

Me vähän mietittiin isännän kanssa, että josko sittenkin lähdettäisiin kahdestaan häämatkalle heti häiden jälkeen. Ja myöhemmin sitten sinne Thaimaahan koko perhe. Tarkotus oli lähteä Thaimaahan noin vuoden päästä, mutta se saattaa nyt siirtyä parilla kuukaudella. Tuntuu, että se siirtyy koko ajan vaan eteenpäin. Ehkä me kuitenkin joskus sinne päästään.

Viikoksi aateltiin toukokuun lopussa lähteä ja johonkin lähelle. Luultavasti mennään Sisiliaan Taorminaan. Sitä me ainakin ollaan kovasti nyt mietitty. Mä oon kuullut pelkkiä kehuja ja ylistystä siitä paikasta. Jostain syystä mua on aina himoittanut mennä sinne. Haluan sinne nimenomaan syömään italialaista ruokaa ja tietenkin juomaan hyvää punaviiniä. Hyvää kahvia siellä varmaan myös on. Ja maisemat ovat kuulemma upeat. Mitäpä sitä enää voisi matkaltaan toivoa? Säänkin pitäisi olla hyvä silloin ja matkaseurahan on tottakai ensiluokkaista. Pitää vaan kohta varata se, ettei mene matka sivu suun.

Nyt pitäis myös miettiä kaverille 30-vuotislahjaa. Synttärit on ens viikon viikonloppuna. Hän on vuokrannut ison mökin noin sadan kilometrin päästä. Vieraita tulee 15-20. Siellä on tarkoitus viettää koko viikonloppu. Varmasti tulee hauskat juhlat! Meitä on kuusi ihmistä ostamassa hänelle yhdessä lahjaa, mutta ei me taideta keksiä muuta kuin joku lahjakortti. Helppoa, mutta toisaalta vähän tylsää. Vaan vaikea sitä on mitään tavaraakaan ostaa. Eilen illalla iski tajuntaan, että pitäähän sille korttikin askarrella-paskarrella. Pitää tänään käydä ostamassa rekvisiittaa, jos sais huomenna vaikka jotain aikaseksi.

Tänään on treffit kaverin kanssa. Mennään taas syömään ja juoruamaan johonkin. Ihanaa. Hellittäis vaan tää flunssa. Tai iskis kunnolla päälle. Tällanen välivaihe on inhottavaa, kun ei oo kunnolla terve mutta ei kunnolla kipeäkään.