Nyt piti tulla ihan retostelemaan, kun on vaan ollut niin hyvä päivä. Aamulla heräsin kellon soittoon kasilta, että ehdin viemään tytön askartelukerhoon. Sillävälin, kun hän oli siellä, tulin takasin kotiin. Isäntä nukku vielä, joten mä luin sohvalla joululehteä, join kahvia ja söin karkkia. Ihanaa. Sitten hain tytön kotiin ja lähdin itse vähän suunnistamaan. Ulkoilua tuli 2,5 tuntia metsässä.

Kotiin kun pääsin, oli tyttö jo lähtenyt tarhakaverilleen leikkimään. Valmistauduin hakemaan häntä kotiin, niin heiltä tuli viesti, että ovat vielä menossa uimaan ja kysyivät saako meidän tyttö lähteä mukaan. No tottahan toki sai. Kun isäntä lähti nostelemaan painoja, mä paketoin isänpäivälahjat hänelle ja vaarille. Aloitin korttien askartelun. Isäntä tuli salilta ja mentiin saunaan. Tyttö tuli kotiin ja jatkettiin askartelua. Nyt on kortit valmiit ja lahjat paketoitu. Olemme siis valmiita huomiseen juhlintaan.

Yksinkertaisista aineksista kyllä saa hyvän päivän aikaan: ajoissa ylös sängystä, ulkoilua, askartelua ja saunomista. Jos sais vielä isännältä illalla lämpöä ja läheisyyttä, niin sehän olisi piste iin päälle ;)