Ja nyt on loman viimeinen päivä. Vieläkään ei harmita. Toivottavasti saa mentyä ajoissa nukkumaan, kun pitää herätä aamulla noin 6.30. Lomalla kun sitä on tottunut nousemaan tossa yhdeksän puoli kymmenen aikoihin.

Käytiin aamupäivästä elokuvissa katsomassa lastenelokuva Myrsky. Tykkäsin kyllä muuten, mutta sen perheen isä ja äiti oli tehty jotenkin kauheen alleviivaten. Äiti oli armeijassa töissä ja oli sitä mieltä, että kuri pitää olla. Isä taas oli viulunsoittaja ja sosialisti ja humanisti ja uskoi kaikenlaiseen tasa-arvoon. Ja hänen mielestään lapsia ja eläimiä ei tarvinnut pahemmin kieltää ja komentaa. Eikö niiden erot olis voinut tuoda esille vähemmälläkin. Mutta muuten kyllä hyvä. Vähän surumielinen, vaikka päättyikin hyvin. Ikäraja leffassa (K7 -vanhempien kanssa K5) osui hyvin kohdalleen. Meidän tyttö on 6v. ja häntä kyllä välillä jännitti aika paljon. Kannattaa käydä katsomassa, jos on mahdollisuus kautta tilaisuus.

Tänään vois vielä vähän ulkoilla. Jos vaikka pari kätköä kävis ettimässä ;) Eilen käytiin tytön kanssa pyöräretkellä ja löydettiin samalla neljä kätköä. Voi tätä ilonpäivää! Ja saunan voisi napsauttaa päälle, niin saisi ittensä pestyä edustuskuntoon huomista työpäivää varten. Mä pelkään, että unohdan työvaatteet kotiin, kun otin ne kaikki mukaan pestäväksi. Kerran kävi nimittäin niin, että otin työhousut pesuun. Aamulla lähdin sitten verkkarit päällä polkemaan pyörällä töihin. Noin sata metriä ennen työpaikkaa tajusin, että siellä ne työhousut on kotona kuivamassa ja mulla on lötköverkkarit jalassa. Kassalla ei vaan yksinkertaisesti voi istua verkkarit päällä. Tai pakkohan se olis ollut, mutta onneksi työkaveri lainasi ylimääräistä hamettaan siksi päiväksi.

Mutta nyt vielä nauttimaan vapaapäivän viimeisistä hetkistä!