Vihdoin on toivottu Halloween-juhlista. Kivaa oli, mutta sunnuntai meni täysin harakoille. Menin nukkumaan sunnuntaiaamuna noin puol neljältä. Kuuden tunnin päästä heräsin aivan järkyttävään päänsärkyyn. Ei muuta kun lääkettä naamaan ja takasin nukkumaan. Vähän joutui jännittämään, että pysyykö lääke sisällä niin kauan että ehtii vaikuttaa. Pysyi se. Seuraavan kerran heräsin kolmelta. Siitä sitten kampesin ylös ja tilattiin kebabia. Samalla napsautin saunan päälle. Saunomisen ja kebabin syönnin jälkeen jaksoin valvoa jopa kahdeksaan. Ei muuta kun takasin sänkyyn ja unta aamuun asti. Voin sanoa, että maanantaiaamuna ei nukuttanut, mutta olo oli muuten vähemmän hehkeä...

Juhlissa kaikki oli pukeutuneet asianmukaisesti. Parhain puku sai palkinnonkin. Mä tulin toiseksi siinä äänestyksessä, Merlin-velho voitti. Sitä tekoverta oli kyllä hauskaa laittaa ja se näytti täysin aidolta. Harmi vaan, että se ei iholla kuivunut ollenkaan. Sitä sitten löytyi tukasta ja jokapuolelta. Onneksi se lähti pesussa pois. Nyt jää keijukaispuku kaappiin odottamaan seuraavia naamiaisia.

Nyt pitäis alkaa miettiä isänpäivälahjaa. Mulla ei oo mitään ideoita. Kai sitä joutuu vaan meneen pyörimään kauppaan, jos sieltä jotain löytyis.