Maanantaina käytiin eläinlääkärillä ottamassa kissalta ohutneulanäyte. Lääkäri tutki sen nopeasti, mutta lähetti myös patologille tutkittavaksi. Tulehdussoluja sieltä ainaki löyty, eli saatiin taas antibiootit kissalle. Patologin tulokset saadaan huomenna tai ens viikolla. Kyl vähän jännittää, mut turha sitä etukäteen stressata kun se patti voi olla ihan mitä vaan. Se lääkäri sanoi, että noi on kissoilla tosi yleisiä ja läheskään aina ne ei oo mitään vakavia juttuja. Odotamme siis soittoa.

Maanantaina käytiin myös asuntonäytössä. Talo oli aika kiva ja ennenkaikkea tilava. Tontti oli tosi iso, piha ei niinkään, mutta sitähän pystyy laajentamaan. Mutta kun se oli aika keskellä ei mitään. Oli siinä saman tien varressa muitakin taloja, mutta ei montaa. Ja tytön koulumatka ei olis kovin turvallinen, kun sen lähimmän ison tien varressa ei ollu pyörätietä. Ja vaikka se saisi kyydin kouluun ja takasin, niin miten se menis kavereille tai harrastuksiin turvallisesti? Harmi sinänsä, kun talo oli kiva ja tonttiin kuulu mettää, siis ihan oikeeta mettää jossa kasvaa mustikoita ja puita yms  Se oli siis paikkana tosi rauhallinen ja ikkunoista näky vaan omaa pihaa ja mettää. Ei tarttis aamukaffella tuijotella naapurin tiiliseinää. Siellä sielu lepäisi.

Paljon muuta ei ollakaan lomalla tehty. Sunnuntaina oltiin uimarannalla ja eilen Lintsillä, mutta muuten ollaan lähinnä hengattu kotona ja nukuttu pitkään. Oon nukkunu jopa niin pitkään joka yö, et on koko ajan nuutunu olo. Oon siis nukkunut liikaa. Raivasin loman alussa meidän lehtikorin ja oon nyt lukenut sieltä löytyneitä Kodin Kuvalehtiä. Saisin helposti kulutettua koko päivän niitä lukemalla, koska se on hyvä lehti, mutta ehkä sitä jotain muutakin pitää tehdä. Niinku vaikka syödä.

Loma ja lepääminen on tehny kyllä hyvää ja selkiyttäny ajatuksia. Suunnittelin niin, että hoidetaan ensin alta pois asunnonmyynti ja -osto enkä sinä aikana keskity mihinkään muuhun. Sitten kun se on hoidettu, mä mietin mitä teen työn kanssa. Luultavasti päädyn hakemaan uutta työtä. Vaikka tuolla hommat ja palkka on ihan suht ok, niin mua pelottaa koko ajan että koska ne keksii ruveta huonontamaan mun työoloja. Muilla niitä on enemmän tai vähemmän huononnettu ja onhan ne mullakin yrittäneet. Ensin meinasivat, että olisivat peruneet multa sen juhannusperjantain vapaapäivän, joka on mulla aina ollut vapaa. Ja olisivat peruneet sen vielä pari päivää ennen, joka on laitonta. Onneksi työkaverit pääkallopaikalla sanoi niille, että ettehän te voi noin tehdä. Ja nyt viimeksi yrittivät "kusettaa" multa yhden lomapäivän. Ja siitä sitten syytettiin palkanlaskutoimiston ohjelmaa, joka nyt laskee lomat vaan silleen... Just. Perhana, nyt rupes taas kiukuttaan kun näitä mietti. Pitää lopettaa samantien, ettei työasiat pilaa lomaa.

Tänään kävin Kierrätyskeskuksessa viemässä sinne parittomia juomalaseja ja kahvikuppeja, jotka löysin kaappeja siivotessani. Kiersin sen jälkeen siellä kattelemassa, mitä niillä on myynnissä. Vaatteet oli tosi halpoja; ostin harmaan neuleliivin ja urheilushortsit yhteensä 2,40 eurolla. Mutta huonekalujen hinnat - huh huh. Ne oli samoissa hinnoissa kun kirppareilla. Mun mielestä se on liikaa, koska eikös ihmiset vaan jätä Kierrätyskeskukseen tavarat myytäväksi ilman että saavat siitä mitään rahaa? Sillä perusteella ne hinnat vois olla pikkasen halvemmat. Ja kun osa niistä kalusteista oli sen näkösiä että en olis ottanut vaikka olisin ilmatteeks saanut. Onko sellasia järkeä pitää edes myynnissä siellä, kun ei niillä kukaan mitään tee? Tai ehkä joku tee-se-itse -ihminen osaa niitä korjata ja tuunata. Mäkin haluaisin olla sellanen, mutta ei oo ollut aikaa opetella tarvittavia taitoja.

Nyt vois mennä auttamaan isäntää pizzanteossa. Sen jälkeen vuokraamaan Makuunista Prinsessa ja sammakko ja hakemaan pullo punaviiniä. Eiköhän niillä saa illan kulumaan näpsäkästi.