Tämä kuva meidän pihan krookuksista sen kunniaksi, että kyllä se kevät vielä sieltä tulee.

Mulla on jotenkin kaksijakoinen olo. Duuni tympii tosi paljon. Se ei edes niinkun vituta, tympii vaan ja tylsistyttää ja tuntuu aika yhdentekevältä. Mutta sitten taas kotona menee tosi hyvin. Mitä nyt normaalia lapsen kanssa tappelua on toisinaan. Tulevia häitä mä odotan innolla, vaikka ei olla vielä muuta niiden eteen tehty kuin päätetty että ne pidetään. Ja pyydetty kaaso ja bestman.

 Hieman mietityttää vaan tuo finanssipuoli. Mehän alettiin säästää rahaa viime syksynä, että lähdetään keväällä 2010 Thaimaahan kahdeksi viikoksi. Nyt tuli sitten nämä hääsuunnitelmat, jotka myös nielee rahaa. Kivointa olisi tietysti lähteä häämatkalle Thaimaahan koko perheen voimin. Se onnistuisi, jos häihin ei menisi paljoa rahaa. Mutta toisaalta sitä haluaisi tarjota hyvät sapuskat vieraille jossain kivassa paikassa. Mistään kartanosta en kyllä edes haaveile, mutta haluttaisiin paikka jossa pääsisi saunomaan illalla/yöllä ja johon voisi halutessaan jäädä yöksi kohtuuhintaan. Tuo majoituspuoli on se, joka eniten rajoittaa paikkojen löytymisessä. Jos olisi tuhottomasti rahaa, tämäkään ei kyllä olisi mikään ongelma. Mutta kun ei ole.

Joutuu varmaan hakemaan jotain kompromissiratkaisua. Eli joko unohtaa saunomisen ja majoituksen ja vuokraa häihin jonkun työväentalon. Tai sitten pitää kunnon juhlat, mutta supistaa häämatkan viikon matkaksi johonkin lähemmäs. Ehkä se olis järkevämpää. Thaimaahan pääsee aina, mutta häitä juhlitaan vaan nyt.