Aivan ihana sää ulkona!!! Kävin safkiksella ulkona syömässä jäätelön ja meinas tulla hiki. Tää tummansininen jakkupuku ei yhtään ainakaan viilentänyt oloa auringossa...

Oon suunnitellut, että jos lähtis perheen kanssa yhden päivän retkelle Hankoon. En oo siellä ikinä käynyt, mutta on kuulemma hieno paikka ja nähtävyyttä koko kaupunki. Kuin ulkomailla olisi. Aamulla voisi lähteä kotoa ajamaan sinne ja illalla takaisin. Siellä tarkotus olisi vaan yleisesti hengailla. Ehkä käydä uimassa meressä. Ainakin kuljeskella rannalla ja käydä jossain syömässä ja kierrellä pikkuputiikeissa. Mä odotan jo innolla sitä reissua. Se tapahtuu ehkä 14.6.

Sen jälkeen onkin juhannus. Mökille, ihanaa ihanaa. Toivottavasti olis hyvä sää niin vois lillua veneessä järvellä ja ruskettaa itteensä. Ja sitä seuraavana viikonloppuna mennään Tallinnaan perheen kanssa. Yhtä lomailua ja reissaamista on nyt kyllä tiedossa.

Varsinainen loma alkaa vasta elokuussa. Alunperin meidän ei pitäny lähteä ulkomaille silloin, mutta ehkä (ja suuri ehkä) lähdetään Kreikkaan viikoksi. Viime vuonna oltiin Kreetalla ja siellä oli ihanaa. Lapsen kanssa riittää, kun saa löhötä auringossa ja uida ja syödä hyvin. Mä oon jotenkin tykästynyt Kreikkaan. Paikallinen ruoka on hyvää ja ihmiset ihan mukavia. Viimeksi oli hotellin aamupalalla jugurttia ja hunajaa ja se oli niiiiiin hyvää. Vaikka täältäkin saa kreikkalaista jugurttia, niin ei se ole sama. Siinä paikallisessa jugurtissa oli varmaan miljoona kaloria, mutta kuka niitä lomalla laskee:) Ja se hunajakin oli jotenkin extrahyvää.

Vaikka Suomenkin kesä on ihana, niin lomalla on kivempi käydä jossain muualla. Sitä tuntee olevansa enemmän lomalla. Kotona tai mökillä on aina kuitenkin kotitöitä tehtävänä. Kun lähtee kunnolla reissuun, niin ei tarvii sen aikana stressata niistä. Eikä mulla oo mitään sitä vastaan, että voi syödä joka päivä ulkona...