Eläinlääkäri soitti viime viikolla, eikä ollut hyviä uutisia. Patologi oli näytteestä sitä mieltä, että patti on syöpäkasvain. Lääkäri sanoi, että hänen mielestään se ei ole sitä, mutta se pitää nyt joka tapauksessa kuitenkin leikata pois. Sitten patologi pääsee kunnolla tutkimaan sen. Lääkäri sanoi, että vielä(kään) ei kannata huolestua liikaa, koska patti voi kuitenkin osoittautua joksikin muuksikin. Mä kyllä jo pelkään ja epäilen pahinta.

Leikkaus on ylihuomenna ja mua pelottaa ja jännittää sekin ihan p*rkeleesti. Meidän kissa on kuitenkin yli 12-vuotias, että miten se kestää sen nukutuksen. Ja jotenkin hirveetä jättää se aamulla sinne ja hakea töiden jälkeen pois. Toinen raukka siellä vieraassa paikassa ja vieraiden ihmisten keskellä. En tiedä, aatteleeko kissat näin, mutta mä ajattelen. Mua jännittää enemmän se leikkaus kuin se, että mikä se patti lopulta on. Ainakin tällä hetkellä.

Ja nyt samalla kun stressaa tuota, pitäisi laittaa asunto pikkuhiljaa myyntiin. Välittäjä tulee tänään käymään, että saataisiin paperit kuntoon. Valokuvat otetaan itse. Ajateltiin ottaa tosi monta kuvaa ja välittäjä saa valita niistä parhaat sitten. Kun eihän me tommosia kuvia ole ikinä otettu, vaikka muuten valokuvaus tuttua onkin.

Huh, tästä viikosta jos hengissä selviää niin hyvä on. Voisin ostaa stressinsietokykyä jostain, jos sitä olis myynnissä...