Nyt on vanha firma pakattu pois. Oli haikeeta ja aika raskas viikko. Pomoa tulee ikävä, kun hän ei siirry tuonne uuteen firmaan. Onneksi melkein kaikki muut siirtyy. Se helpottaa tosi paljon. Meillä on niinsanotusti sitten tukea toisistamme, jos niikseen tulee.

Eilen käytiin ensin mun vanhemmilla ja katottiin Heurekan ilotulitus. Se oli jo kymmeneltä. Oli muuten aikas hienoja raketteja. Sitten ajettiin kotiin ja käytiin kattomassa kahdeltatoista taas raketteja. Jotenkin tuli sellanen lokkiolo, kun nautiskelee vaan muitten raketeista eikä ite ammu yhtäkään. Ei me ikinä osteta raketteja. Sen verran pihejä ollaan.

Tänään mennään kavereille testaamaan juustofondueta. En oo ikinä sellasta maistanukaan. Sitä ennen aattelin käydä kävelyllä, kun on koko viikon lusinut sisällä ja nyt siellä näyttäs paistavan aurinkokin. Jos sais jotain piristystä tähän nuutuneeseen oloon. Yllättäen valvoin kolmeen yöllä, kun unohduin lukemaan kirjaa. Ja aamulla ei taas pystyny nukkumaan hirveen pitkään. Mul on joku sisäinen kello, joka herättää mut aina ysiltä viimeistään. Joskus tulee tsägällä nukuttaa jopa kymppiin, mutta hyvin harvoin. Erityisen ärsyttävää toi on, jos on ollut baarissa. Sitä kun mielellään nukkuis sillon pidempään kun viis tuntia.