Piirustus/maalauskurssilla oli kivaa. Ekana päivänä piirrettiin hiilellä. Toisena päivänä käytettiin tussia (sellasta oikeeta nestemäistä) sekä punaviiniä, kahvia ja punajuurilientä. Mä yllätin itsenikin, kun piirrettiin tussilla valokuvasta naamakuvia. Tein kaksi ja niistä tuli yllättävän hyviä. Mä en ookaan toivoton tapaus.

Eilen, kun oli vapaapäivä, touhusin takapihalla. Mutsi oli tuonut hirveesti taimia ja mä tökin niitä maahan. Voikukkia oli taas jostain sii'innyt nurmikolla ja niitä revin sangollisen irti. Ne ei varmaan ikinä lopu maailmasta. Voikukat siis.

Tänään kyrsii semisti tää töissäolo, mutta onneksi sitä on enää reilut 2,5 tuntia jäljellä. Sen jälkeen hakemaan tyttö tarhasta, kotiin pakkaamaan auto, hampurilaiselle ja sitten auton nokka kohti mökkipitäjää. Ah, ihanuutta! Mutsi, faija ja mummo on jo mökillä ja siellä on kaikki valmiina. Melkeen voi autosta juosta suoraan saunaan. Lauantaina on sitten tarkoitus siivota mökillä vähäsen. Otan imurinkin sitä varten mukaan, kun ei siellä ole. Isäntä jää kotiin kissanvahdiksi, kun ei kissaa voi ottaa mökille mukaan. Se villiintyy liikaa suuresta metsästä ja siellä on kettujakin. Ehkä isäntä selviää kuitenkin parista yöstä yksin. En vaan muista, koska viimeksi oltaisiin oltu erossa edes yhtä yötä. Ei varmaan ainakaan vuoteen. Hassua.

Nyt pitää kuvitella ittensä jo siihen mökkikuistille saunaolut käsissä. Iho höyryää ja kattelen järvelle päin. Linnut laulaa. Olisinpa siellä jo!