Eilen oli illalla taas tanssitunti perinteisesti. Jälleen tanssittiin sitä kantri-rivitanssi-hässäkkää. Se oli ihan hauskaa. Tanssitunnilla nyt on aina hauskaa. Hirvee hiki siel vaan tulee ja vettä saa juoda koko ajan. Ja mun mielestä se tekee pyllylihaksille erittäin gutaa :D

Tänään pääsee luottokampaajalle! Mun tyvikasvu onkin jo sitä luokkaa, että hirvittää. Pitäis aina varata ajoissa kampaaja, kun se tyvikasvu yllättää jossain vaiheessa. Ja kun väri on punanen ja tyvikasvu lähinnä harmaata, niin eihän se kovin hot ole... Nyt jos laittais jotain vähän vaaleempaa kevään ja pääsiäisen kunniaks.

Ihanaa, kun tulee pääsiäinen: 4 pv vapaata töistä!!! Pitäis siivoilla takapihaa ja sisälläkin tarttis ainakin imuroida ja järkätä tavaroita paikoilleen. Olis kiva myös ulkoilla ja Lara pyysi, et pelaan sen kanssa Inkan aarretta ja muistipeliä. Vois todellakin viettää laatuaikaa perheen kanssa. Sunnuntaina pääsee perinteisesti mummolle syömään lammaspaistia ja pashaa. Nami, nami ja nami. Pääsiäiskoristeet pitäis levitellä kotiin, mut ei viitsis kun ei ole niin kovin siistiä. Pitää kattoa, jos keskiviikkoiltana ehtis siivota.

Mulla on suurisuuntaisia suunnitelmia meidän "ruokailutilan" tuunaamiseen. Sais nyt ne verhot ensin hommattua ja ommeltua. Sit vois ettiä matot/maton. Et jos en rupeekaan ensimmäisenä maalaamaan, vaan katon, mikä vaikutus noilla tekstiileillä on. Helpompaahan se niinpäin on. Olohuone pitäis kyllä maalata, koska mä oon niiiiin kyllästyny niihin keltasiin seiniin. Haluisin sinne jotain luonnonvalkosta tai vaaleen beessiä tms. Siinä on viel sekin ongelma, että olohuoneen seinillä on tapetit ja ne pitää repiä irti ennenkun voi maalata. Edelliset tapetit ainakin istu tiukassa synti, kun ne oli laitettu suoraan seinään. Siis ettei sitä oltu pohjamaalattu ensin, kun niin kai pitää tehdä. Mutta pitääpi kattoa, mitä tässä ehtii ja jaksaa tehdä. Nyt ei ainakaan vähään aikaan mitään, kun on synttärikutsujen järjestämistä ja muuta.